writing-img

avtosedež?

clock-img

06.01.2007, 19:52

clock-img

hannah

pencil-img

9

Brskam po forumu in vidim, da imate zanimive ideje in nasvete. Imam vprasanje   za vse tiste, ki ste ze kupile ali imate namen v kratkem kupiti avtosedez. In sicer kupujem ga za od 9-18kg.  Sedaj pa ne vem ali naj vzamem BREZ ali Z isofixa? In pa odlocam ze za firmi Maxi cosi TOBI ali od Roemerja?
Imate kaj nesvetov in idej kaj je bolje?

Lep pozdravcek

clock-img

06.01.2007, 20:05

clock-img

NTS

pencil-img

155

jaz sama imam Romerja in sem zeloo zadovoljna. Se pa ti splača pogledati v Metro (avstrija), kjer imajo baje Romerje in Maxi Cosi-je za 100€.

lp

Naši Nikiti se je pridružil bratec Patrick ! ! !

clock-img

06.01.2007, 21:04

clock-img

mobilko

pencil-img

45

mi imamo pa maxi TOBI, se mi  zdi v redu, saj ima kontrolo zapenjanja pa se mi zdi dar gre TOBI malo bolj v ležeči položaj. Sedaj pa smo itak v fazi ko noče bit v stolčku ampak bi firbcala okol. Jaz ti svetujem, da otročka posediš v enega in v drugega pa boš videla v katerem se boljš počuti, po varnosti pa so itak primerljivi.

clock-img

06.01.2007, 21:10

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Če je sedež brez isofixa ga v avto pritrdiš s tritočkovnim varnotnim pasom, če je pa isofix (avto mora tudi imeti vgrajen isofix sistem) ga pa pritrdiš direktno na karoserijo oz. pri avtomobilih, kjer je možno premikat drugo oz. zadnjo vrsto sedežev naprej in nazaj, ga pritrdiš na sedež s posebnim sistemom.

Jaz sem imela 9-18 navaden avtosedež, sedaj 18 - 36 imam pa isofix. Pri tritočkovnem varnostnem pasu je sedež prav tako dobro stal v avtu, kot sedaj z isofixom. Imam pa zadaj takšne varnostne pasove, ki se zaskočijo (ven ga lahko povlečeš toliko, kot ga povlečeš z enim potegom, če hočeš več, moraš celega spustiti nazaj noter in ponovno). Pri 18-36 mi je pa isofix fajn, da ne drži sedeža samo teža otroka.

Kar se tiče prestavljanja sedeža iz avta v avto - tako isofix kot navadni sedež imaš zmontiran 1 2 3.

Verjetno je isofix bolj varna zadeva, je pa nekoliko dražji.

Aja, vsi ti podatki so za Roemerja.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

06.01.2007, 21:58

clock-img

eya

pencil-img

4615

Najprej preveri, če imate v avtu sploh možnost isofix pritrditve. Pa Tobi je zelo v redu sedež, ima vse pluse na testih, ampak nima možnosti isofix pritrditve v avtu, se mi zdi, da je od Maxi cosi Priorifix z isofix sistemom.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

07.01.2007, 03:46

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Kot je  že vse zapisala VIV,no v glavnem je vse povedala.
Oba sedeža sta v redu. Mi bomo vzeli Maxi Tobi,ker je mal bolj obložen. Naša punca je še bolj mičkena in se v Rommerju kr zgubi.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

07.01.2007, 12:32

clock-img

triša

pencil-img

550

Od 11.01 je v Metroju MC Priori za 107.9 evra. Če kero zanima.

clock-img

07.01.2007, 15:41

clock-img

tananejka

pencil-img

1205

Imamo MC Priori in smo ZELO zadovoljniuser posted image

clock-img

07.01.2007, 22:28

clock-img

hannah

pencil-img

9

hvala za tolioko informacij. Jutri grem v trgovino in bom sprobala z malim kateri bo boljsi. Ampak sem bolj ogreta za maxi cosi-ja.

lep pozdravcek vsem

clock-img

10.01.2007, 12:34

clock-img

tomaz100

pencil-img

1

Kako pa lahko kupuješ v Metroju, saj gre za Cash&Carry sistem? Mislim, da moraš biti pri njih registriran kupec, to pa je lahko samo firma ali s.p.

clock-img

10.01.2007, 17:14

clock-img

neja

pencil-img

764

Njihovo kartico pa si res lahko hitro od nekoga sposodiš.

LP

clock-img

11.01.2007, 10:08

clock-img

zmajči25

pencil-img

517

Mi imamo Tobija in smo ful zadovoljni. Če imaš možnost pritrditve sedeža z Isofixom, pa bi mogoče raje imela tak sedež, saj so, po testih sodeč,najbolj varni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem