writing-img

avtosedež

clock-img

18.10.2007, 11:48

clock-img

felicia

pencil-img

2590

Zanima me ali obstajajo tudi taki sedeži za v avto, kii se obrnejo v nasprotno smer od vožnje tako kot lupinice? Sem gledale en link, ki kaže da so otroci bolj varni če je sedež obrnjen nazaj in me zdaj zanima če se sploh da nabavit tak sedež? In seveda kje?

clock-img

18.10.2007, 12:24

clock-img

ally1

pencil-img

460

tukaj

evo felicia, klikni zgornji link in dawnloudaj PDF, tam ti pokaže vse od concord ultimax.
Se da obrniti tako kot lupinica in potem tudi normalno v smeri vožnje. Mi ga imamo in smo zelo zadovoljni.
MIdva sva ga kupila v Ariel-u BTC, sem pa opazila da ga imajo tudi v Rutarju vna Rudniku in v Pikapolonici. Ma greš malo na net in vse najdeš

http://soncekmatic.moj-album.com/

clock-img

18.10.2007, 12:29

clock-img

felicia

pencil-img

2590

hvala

clock-img

18.10.2007, 14:35

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Obrnit se dajo vsi, ki so od 0-18kg samo niso najbolje ocenjeni, ma ga men se zdi tudi chicco

clock-img

18.10.2007, 18:00

clock-img

Brundula

pencil-img

74

Jaz sem zasledila da od Brevi (od 9-18 kg) se lahko montira v nasprotni smeri vožnje, kot tudi v smer vožnje.

clock-img

18.10.2007, 18:02

clock-img

Brundula

pencil-img

74

Ne da se vseh obrnit, ker mi smo kupili od Maxi-Cosi pa se ne da obrnit kot samo v smer vožnje.

clock-img

18.10.2007, 20:47

clock-img

felicia

pencil-img

2590

Evo to je ta link teh crash testov zato sem se odločila da bom kupila kar tisti sedež ki se obrne nazaj ko bo mali prerastel lupinico!

http://www.youtube.com/watch?v=kRP7ynNI8mI

clock-img

18.10.2007, 23:58

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: felicia

Evo to je ta link teh crash testov zato sem se odločila da bom kupila kar tisti sedež ki se obrne nazaj ko bo mali prerastel lupinico!

http://www.youtube.com/watch?v=kRP7ynNI8mI

Tega pa nisem vedela. Zdaj sem itak že prepozna....

clock-img

19.10.2007, 08:31

clock-img

DeMer

pencil-img

1351

V avtosedezih, ki so obrnjeni proti smeri voznje, lahko vozite otroke do dolocene kilaze, ponavadi je meja nekje 9 kg (concord ultimax 13 kg). Potem pa je potrbno stol obrniti, pa ceprav se lahko motira v obe smeri. 

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

clock-img

19.10.2007, 15:04

clock-img

VesnaLana

pencil-img

189

mi imamo chiccotovega tistega od 0 - 18 kg, obrne se tudi kontra in moram rečt, da je zelo vredi. Sedežek se da iz sedečega položaja dvigniti, tako da ima otrok položaj kot v maternici, saj pri 4 mesecih (toliko jih ima naša pupa) še ne smejo sedeti. Sicer pa dokler otrok nima še dovolj trdne hrbtenice priporočajo sedež obrnjen.

Vedno misli na to kar imaš in ne na tisto česar nimaš

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem