cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

avtosedež

clock-img

21.11.2007, 19:43

clock-img

ThinkPink

pencil-img

915

Zanima me, če morda veste, kakšna je razlika med avtosedeži, razen razlike v ceni. Od 9-18kg stanejo od 150 pa vse do 300 evrov. Ko berem klasifikacije se mi ne zdi, da je med njimi velika razlika. Zakaj je torej takšna razlika v ceni? Se splača kupiti dražjega?

Imajo namreč v Pikapolonci enega( Concord Trimax) znižanega na 128 evrov, pa ne vem ali naj ga kupimo ali raje kupimo boljšega (dražjega) ?

Imate kakšne izkušnje?

clock-img

21.11.2007, 19:44

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Concord je menda super sedež. In še dobro je ocenjen. Cena je pa tudi super user posted image
Čeprav ti predlagam, da pokukaš preko meje. Jaz sem dobila v Toysu Maxi Cosi Priorija XP za 139€, ker smo nujno potrebovali še en avtosedež.Pri nas priorija težko najdeš pod 170€.  Tako da se mi je splačalo user posted image

clock-img

21.11.2007, 19:47

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

v turbolimaču na hrvaškem dobiš maxi cosi z vrnjenim davkom za cca 110 evrovuser posted image

clock-img

21.11.2007, 20:19

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Petraa

v turbolimaču na hrvaškem dobiš maxi cosi z vrnjenim davkom za cca 110 evrovuser posted image

Kje na hrvaškem?

clock-img

21.11.2007, 20:47

clock-img

Anonimen

Hvala. user posted image

clock-img

21.11.2007, 21:01

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Mi mamo concorda in smo zelo zadovoljni. Sprva sva mislila kupit kiddyja, pa je bil mali tako not natlačen, da se je po minuti v sedežu začel dret. Isto je bilo v MC, no pol smo pa tega sprobal. Se je takoj opazila razlika. Ma rad dovolj prostora. Pa prevleko se fino opere, jo vržeš v pralni stroj in posušiš. Upam, da me ne bo kdo linčal, ampak MC zaračuna tudi znamko.

clock-img

21.11.2007, 21:26

clock-img

ana b

pencil-img

1004

Mi imamo concorda in smo zelo zadovoljni in mali ga obožuje.

clock-img

21.11.2007, 22:37

clock-img

monja79

pencil-img

215

Concord je dober avtosedež, menda tudi po testihuser posted image .
Je pa tale nakup tega avtosedeža v Pikapolonici zelo ugoden. Se ga splača kupit, če kupujete.user posted image

clock-img

22.11.2007, 06:47

clock-img

neja24062007

pencil-img

557

mi imamo Concorda in smo super zadovoljni z njim.user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.11.2007, 08:45

clock-img

morje10

pencil-img

186

Tudi mi bomo počasi morali razmišljati o nakupu avtosedeža in me zanima, če ima katera izkušnje z nakupom v Italiji?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem