writing-img

avtosedež

clock-img

02.04.2006, 21:09

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

mene pa zanima, če ima kdo izkušnje z avtosedeži, ki se kupijo pri prodajalcih avtomobilov - s tem mislim na original avtosedeže, ki pač pašejo v določeno vozilo?

so takšni avtosedeži boljši/bolj varni od drugih npr. od Römerja, MaxiCosija,... ali ne user posted image

tnx za kakršnokoli Info v zvezi s tem user posted image

clock-img

02.04.2006, 21:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.04.2006, 21:41

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

sem gledala v cenik in stanejo od 300 do 400 €, odvisno za katero starostno obdobje user posted image  pa nič ne piše čigavi so user posted image

clock-img

02.04.2006, 22:30

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Nisem vedela, da tudi to obstaja. Vsekakor se mi pa zdi, da preplačaš samo ime avta... 

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

03.04.2006, 10:11

clock-img

kati*

pencil-img

649

Citroen ima celo malo dražje sedeže (Isofix), kot pa najkvalitetenjši sedeži (Isofix) od Romerja ipd.. Nam je celo prodajalka pri Citroenu rekla, da ni ravno smiselno kupovati pri njih user posted image

lp, K

clock-img

03.04.2006, 11:59

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Mi imamo v Alhambri integriranega (http://www.ringaraja.net/forum/photo.asp?v=&photoid=29405&asortType=9&apage=3) pa se super obnese. Ker če ni tamale v avtu je to čist običajen sedež, potem se ga pa neki odpre, pa dvigne, doda se ena opora za glavo in je otroški sedež. Mislim, da je bil okrog 70.000 Sit. Pa fajn je, če zaspi, ker se jo lahko čist poleže...

clock-img

03.04.2006, 12:28

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Midva sva se sicer malo pozanimala, ko sva lani kupovala Forda C-maxa, kako je tam z avtosedeži, pa naju je cena res kr malo presenetila (čez 80000 sit). user posted image Jaz si mislim, da tukaj bolj plačaš firmo, bolj kot pa varnost samo.

Sami sončki okrog mene :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem