writing-img

avtosedež 9-36kg???

clock-img

05.03.2008, 10:55

clock-img

piamaria

pencil-img

523

No sedaj sem v pravem forumu,ane?
..kje kupiti malo boljšega...mislim na Britax ali CAM...je pri nas kje?
Hvala in mnenje o teh sedežih...aja pa vsaj dva nagiba naj ima, ker moj mucek še rad pančka v avtku......
Ali pa, kater avtosedež ste ali imate za otroka starega 2 leti in paše v JEEP-a zadaj, da kaj vidi naprej?

Res sem čist obupala s tem iskanjemuser posted image  HELLLP!

clock-img

05.03.2008, 12:12

clock-img

nova sloncica

pencil-img

79

Najlažje je da greš v otroško trgovino, ki prodajajo sedeže in ti bodo svetovali, kateri sedež pa še tvoj malček ga lahko poizkusi, da vidiš kako leži v njem. Jaz sem najprej pogledala teste varnosti, nato pa sem se odloćila.

clock-img

08.03.2008, 00:03

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Ta kategorija sedežev ponavadi nima nekega naklona. Naklone imajo v glavnem sedeži do 18kg. Drugače se pa dobi potovalni povštrček tudi za male otroke, da jim glavica ne opleta

< Sporočilo je popravil frufru -- 8.3.2008 0:04:32 >

clock-img

08.03.2008, 22:16

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Mi imamo Concord Trimax 9-36kg. Ima 5-točkovni pas, kasneje se odstrani hrbtni del in se spremeni v jahača. Naklon se da regulirat. Meni je super. Prodajajo ga pa v Pikapolonici.

clock-img

09.03.2008, 09:44

clock-img

frufru

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Mi imamo Concord Trimax 9-36kg. Ima 5-točkovni pas, kasneje se odstrani hrbtni del in se spremeni v jahača. Naklon se da regulirat. Meni je super. Prodajajo ga pa v Pikapolonici.

Trimax je od lani registriran v skupini 9-18kg. Ga mamo tudi mi. Jahač je pa za precej kasneje. Kasneje lahko dokupiš naslonjalo od lift evo, samo se cenovno skoraj ne splača.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem