writing-img

avtosedež kiddy infinity pro ali live pro

clock-img

19.05.2008, 11:09

clock-img

Mat3ja22

pencil-img

570

LP

Lastnice avtosedeža zanima me kako ste zadovoljne z njim in kako so zadovoljni z njim vaši malčki. Zaenkrat se še odločam kateri avtosedež naj kupim svojemu user posted image in prevladuje Kiddy Infinity pro predvsem zaradi odličnih testov.  tudi live pro mi ni slabi. kaj menite o omenjenih avtosedežih.

hvala vam

clock-img

19.05.2008, 11:47

clock-img

Emcek

pencil-img

35

Tudi jaz razmišljam o nakupu tega avtosedeža, za vsako informacijo (razen tistih ki so že na testih) bi bila hvaležna.

clock-img

19.05.2008, 14:01

clock-img

buček

pencil-img

143

mi smo pred kratkim kupili nov avtosedež in sem se odločala med kiddy ( po testih najboljši ) in med maxi cosi priorifix isofix ( tudi zelo dober na testih ) mislim da ima 2 ali 3 mesto. v ceni pa bistvena razlika. no pa smo se odločili za maxi cosi ker ko sem videla kiddy v živo in ko sem otroka posadila v sedež in ga pripela  mi ni bil niti malo všeč(materjal, ta preča zaradi česa je sedež varen ja kar padal dol.) meni ni bil ok....sbrobajte in poglejte v živo...

clock-img

19.05.2008, 16:05

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

Mi imamo tistega do 36 kg in smo zelozadovoljni.In čisto nič ne pada dol,tako da....user posted image

clock-img

19.05.2008, 16:11

clock-img

Kati81

pencil-img

1865

Mi ga imamo in sicer do 18kg in smo zaenkrat zelo zelo zadovoljni je v uporabi že ene 4-5 mesecev in zaenkrat nimam slabih izkušenj z njem, je pa res da je drugačen od ostalih in se ga moraš navadit. Veliko ljudi misli da je otrok v njem zelo utesnjen, naša ni in je full vesela not, pa všeč mi je ker tudi ko zaspi ji glava ne opleta levo desno ampak lepo spi.

clock-img

19.05.2008, 17:55

clock-img

Anonimen

Mi ga imamo in sicer do 18kg in smo zaenkrat zelo zelo zadovoljni je v uporabi že ene 4-5 mesecev in zaenkrat nimam slabih izkušenj z njem, je pa res da je drugačen od ostalih in se ga moraš navadit.

Tudi uporabljali tega, brez tezav.

clock-img

19.05.2008, 20:49

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Mi smo imeli tistega do 18 kg, pa smo ga po treh mesecih uporabe prodali, ker je bil mali v njem grozno utesnjen, pa tudi lezel je dol, ko je brcal, čeprav sem ga vedno fajn pripela. Strašno neudoben, kot bi bil v prisilnem jopiču, majke mi... Jokal je vsakič, čeprav se je v lupinci rad vozil, pa tudi zdaj, ko imamo Recarota, ni duha in sluha o prejšnji slabi volji... Zaradi teh izkušenj jaz vsakemu odsvetujem avtosedeže z mizico.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem