writing-img

avtosedež maxi cosi

clock-img

15.06.2008, 16:53

clock-img

mojapunca

pencil-img

39

Imam problem; pri omenjenem stolčku bi rada spremenila višino naramnic oz. pasov; ti pridejo iz naslanjala in gredo čez otrokove rame naprej dol. Sedaj jih imamo na najnižji možni stopnji, so tri, jaz pa ne morem, ne znam,... Ali se naslanjalo premakne kam naprej, da lahko prideš dozačetk pasov, katere je treba pomakniti v srednje vodilo...Mi katera ve povedat, kako se to premakne???!!!user posted image user posted image

clock-img

15.06.2008, 16:58

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

kater model MC pa imaš?

Mi imao Tobija in samo tisto naslonjalo na sredini glave nagneš naprej in potegneš navzgor.

clock-img

15.06.2008, 19:37

clock-img

mojapunca

pencil-img

39

naš je MC priori, jaz mislim da bistvene razlike med sedeži ni. Kam pritisneš, da pomakneš naslonjalo naprej?

clock-img

16.06.2008, 06:53

clock-img

Nenya

pencil-img

887

Jaz mam Priori xp in dam samo z gumbom spodaj sedež v ležeč položaj, podlogo odmaknem in spredaj premaknem pas v višjo režo, pol pa še na podlogi k se v bistvu ne drži skupi na eni strani.
Če maš pa tega, ki je bil zdaj na akciji v BC, in ni xp, boš pa morala najti navodila, ker je kar komplicirano, pas moraš snet in ga napeljat skozi oz nekaj takega

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem