IZVIRNO SPOROČILO: Naja31
Madona, zakaj pa potem sploh hodite v BC če imate tok čez prodajalke?
Izbiro v Bušiju in v BC pa jaz ne bi primerjala. In valjda ima tista v Bušiju manj stvari za obvladat ker prodaja 2 modela vozičkov, kot pa tista v BC.
Kot da so vam prodajalke krive,ker same ne znate oceniti kateri avtosedež kupiti.
Jaz sem do zdaj vedno pogledala teste in kupila. In nisem šla to spraševati prodajalk.
Ah, prosim te Naja, povej mi potem namen prodajalk v trgovinah - da ti kasirajo? Sej potem si tudi to lahko sama. Pa naročim si lahko tudi sama, barvo namreč, pa pozanimam se o artiklu lahko tudi sama.
Če grem v športno trgovino kupit lauf copate, potem predvidevam, da bo prodajalec vedel kaj o tem in mi prodal copate, ki mi bodo najbolj ustrezali... meni, osebno. Ne kaj bi njemu najbolj ustrezalo. Ali kaj bi on mel. Pa kaksno barvo bi on imel.
Ko grem recimo kupovat sotor - pricakujem nekoga, ki mi bo v grobem razlozil, kako se sotor sestavi, na kaj naj bom pri dolocenem modelu pozorna, da ga bom sestavila najhitreje in kvalitetno.
Če to tebi ni pomembno in če se o tem vse pozanimaš sama in če prideš v trgovino, vzameš določen model, za barvo ti je vseeno, potem to ni moj problem, in ja, še vedno mislim, da bi lahko bile prodajalke v BC bolj pri stvari. Ker namreč BC ni trgovina, ki bi zgolj prodajala otroške cunje in je potrebno samo poiskat številko 62 ali 98, ampak prodaja tudi ostale otroške stvari. In če bi bila to moja trgovina, bi zahtevala, da prodajalke vejo o tem vse OSNOVNE stvari, kakor tudi, če bi imela, kaj jaz vem, prodajalno z blagom, bi od svojih prodajalcev zahtevala, da poznajo vsaj osnovne stvari kar se blaga tiče. Ne moreš ti človeku prodajat bombaža, če zahteva svilo, ker se tebi bombaž bolj dopade.
Prosim vas.