cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

avtosedeži romer

clock-img

18.12.2011, 17:16

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Tiste, ki imate otroške avtosedeže Romer,od 15-36, me zanima kateri model imate in kateri je najboljši, odločam se sicer med štirimi(Kid plus Greta, Kid plus Harry, Adventure Billy in Kid plus Jet).

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

18.12.2011, 17:40

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Odločaš se med dvema modeloma user posted image Kid plus in Adventure. Kar se tiče barve, izberi takšno, kot ti ustreza. Naš sedež je sicer z Highline blagom, je bolj prijazno v vročini.

Poglej tudi rezultate crash testov, pa kako ti sedež paše v avto, se ga da ok pripet in ne nazadnje, kako je všeč otroku.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

18.12.2011, 17:44

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Odločaš se med dvema modeloma user posted image

pa resuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

18.12.2011, 17:44

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

se ga da ok pripet

to bi se tak naj vsi enako pripenjali...ali?

clock-img

18.12.2011, 17:47

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Adventure je dokaj slabo ocenjen

http://www.adac.de/infotestrat/tests/kindersicherung/kindersitz-test/detail.aspx?KisiID=124&nc=False

Tako da bi jaz najbrž v tej izbiri šla raje po Kid plus

http://www.adac.de/infotestrat/tests/kindersicherung/kindersitz-test/detail.aspx?KisiID=84&nc=False

Jaz razmišljam pa o Kidfix Sict ali kaj je že, samo imam zagotovo še kake pol leta časa (in upam na kako kul barvo user posted image )

< Sporočilo je popravil ledenka -- 18.12.2011 17:49:09 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

18.12.2011, 18:10

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

ga črtamuser posted image

clock-img

18.12.2011, 18:11

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Tako da bi jaz najbrž v tej izbiri šla raje po Kid plus

http://www.adac.de/infotestrat/tests/kindersicherung/kindersitz-test/detail.aspx?KisiID=84&nc=False

Jaz razmišljam pa o Kidfix Sict ali kaj je že, samo imam zagotovo še kake pol leta časa (in upam na kako kul barvo user posted image )

bi tud z izofixom, pa žal nimam te možnosti...

barva...jaz imam najraje sivo ali črno, da ni tako fejst vpadljivauser posted image

clock-img

18.12.2011, 19:35

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

imaš tudi brez isofixa, Kid plus SICT

http://www.britax-roemer.de/auto-kindersitze/auto-kindersitze/kid-plus-sict

samo tale je menda precej širok in je fino preverit, če paše v avto

< Sporočilo je popravil ledenka -- 18.12.2011 19:36:08 >

clock-img

18.12.2011, 21:42

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

že navaden kid plus zasede cel sedež v našem karavanu, ta je še širši. veliko je odvisno, ali bo na sosednjem sedežu kdo kdaj sedel.

clock-img

18.12.2011, 22:08

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: nananaja

že navaden kid plus zasede cel sedež v našem karavanu, ta je še širši. veliko je odvisno, ali bo na sosednjem sedežu kdo kdaj sedel.

a tako je velikuser posted image

mi imamo na vsaki strani en sedežpa kolk vidim v avtih, so ti romerji full lični, nič rabusni...user posted image

a je samo ta kid plus tako velik?

clock-img

19.12.2011, 06:42

clock-img

nova_tukaj

pencil-img

244

Jaz imam v enem avtu King plusa brez isofiksa in sem zadovoljna, v drugem pa Recaro sedež in je tudi fajni. Oba sta nekje iste velikosti. Imam pa oba v črno sivi barvi. In, če se kaj polije se ne vidi tako, kot pri kakšni svetli barvi. Sem zadovoljna user posted image . Pred nakupom poglej še malo po tujih straneh. Jaz sem Römerja kupila preko Pramworld-a in sem s poštino plačala dosti manj, kot pri nas. Recaro pa sem vzele na otroškem bazarju in je bila tudi akcija.

Lepo izberi user posted image

clock-img

19.12.2011, 08:46

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nova_tukaj
Pred nakupom poglej še malo po tujih straneh. Jaz sem Römerja kupila preko Pramworld-a in sem s poštino plačala dosti manj, kot pri nas.

Ja se strinjam ... mi smo za našo Evolvo 123 na Pramworldu dali 100€ manj s poštnino vred, kot pa če bi ga nabavili v BC ... samo v angliji se Römer trži pod imenom Britax, gre pa za ene in iste sedeže.

clock-img

19.12.2011, 09:41

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Pred nakupom poglej še malo po tujih straneh. Jaz sem Römerja kupila preko Pramworld-a in sem s poštino plačala dosti manj, kot pri nas.

Ja se strinjam ... mi smo za našo Evolvo 123 na Pramworldu dali 100€ manj s poštnino vred, kot pa če bi ga nabavili v BC ... samo v angliji se Römer trži pod imenom Britax, gre pa za ene in iste sedeže.

tu na baby land strani so se mi zdi najbolj ugodni. pa še poštnine ni.user posted image

clock-img

19.12.2011, 09:48

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Jaz sem Römerja kupila preko Pramworld-

sem pogledala in je pod britax samo en...dost bolj ugoden..kot pri nas...
A mi ve katera povedat koliko je plačala poštnino?

clock-img

19.12.2011, 09:58

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Že našla poštnino....me pa zanima, če je preko te spletne strani možno tudi plačilo po povzetju ali striktno s kartico?

clock-img

19.12.2011, 10:36

clock-img

Anonimen

Mislim daje samo s kartico ... Mi smo 2 letni nazaj plačali 45€ poštnine, torej je evolva priša 150€ s poštnino vred, v BC je bila pa takrat skoraj 250€ user posted image

< Sporočilo je popravil Otika -- 19.12.2011 10:37:44 >

clock-img

20.12.2011, 09:50

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: nananaja

že navaden kid plus zasede cel sedež v našem karavanu

meni se pa zelo ličen zdi, napram drugimuser posted image

clock-img

20.12.2011, 09:52

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Hvala za pomoč..smo nabavili Romerja kid plus Haryuser posted image ..upam, da bo služil dolgouser posted image

Kar preko babylanda in še bomo pri njih naročali, ker so super duper..ažurni, kot malokdo..včeraj kliknila, danes imam že avtosedež domauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem