writing-img

avtosedez?

clock-img

30.05.2008, 11:19

clock-img

*erika*

pencil-img

938

no danes grem svojemu dobri dve leti staremu sinu kupit avtosedez,in me zanima kateri so dobri in kaksne vi uporabljate,neki sm gledala od concorda svtosedez in me zanima ce je dober in varen?

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

clock-img

30.05.2008, 11:23

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Če boš uporabila RR iskalnik boš imela celo popoldne kaj za brat in dobila boš vse informacije v zvezi s tem.

clock-img

01.06.2008, 23:03

clock-img

pegi1

pencil-img

137

jana ti pa ze nehi tezit...se vtaknes povsod, kamor ni treba. bos vidla, ko bos sama imela kaksno vprasanje, pa ti bodo druge odgovarjale na tebi podoben nacin, kako bo lustno...

glede avtosedeza jaz prisegam na roemer. v zadnjem Poletu so bile nove ocene in mislim, da je roemer zopet vodilen, je zbral najvec tockuser posted image

clock-img

01.06.2008, 23:10

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: pegi1

jana ti pa ze nehi tezit...se vtaknes povsod, kamor ni treba. bos vidla, ko bos sama imela kaksno vprasanje, pa ti bodo druge odgovarjale na tebi podoben nacin, kako bo lustno...

glede avtosedeza jaz prisegam na roemer. v zadnjem Poletu so bile nove ocene in mislim, da je roemer zopet vodilen, je zbral najvec tockuser posted image

Dej nehi, a res? Matr si pametna, a misliš, da je iskalnik za okras? user posted image

Tale "bos vidla" pa že na grožnjo meji? user posted image user posted image user posted image  Svašta! user posted image

< Sporočilo je popravil shorty -- 2.6.2008 8:40:32 >

clock-img

01.06.2008, 23:12

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Kot je že napisala uporabnica Jana, uporabite iskalnik. Sem ga jaz, namesto vas:

KLIK

Poleg tega vprašanje sodi na podforum "otroška oprema".

< Sporočilo je popravil viv -- 1.6.2008 23:25:54 >

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

03.06.2008, 08:58

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Če bi folk malo bolj uporabljal iskalnik, ne bi vsak dan znova in znova brali istih tem. Ko pa kdo napiše, naj uporabi iskalnik, je pa spet ogenj v strehi. Adijo pamet user posted image .

In jaz bi bila vesela in se vsaj zahvalila za kak link, ki ga ostale uporabnice RR najdemo v iskalniku. Sicer je pa to osnovni bonton, ki ga vse očitno ne obvladajo, ali pač user posted image ?

< Sporočilo je popravil blue sky -- 3.6.2008 9:00:06 >

clock-img

03.06.2008, 23:06

clock-img

*erika*

pencil-img

938

zakaj pa je potem forum,ce nj skos uporabljam iskalnik.mene zanima dolocen stolcek,ko pa dam v iskalnik se mi svasta odpre in me mine po tistem iskat,pa rajs napisem novo temo,ce pa komu ni vsec naslov ali pa vprasanje ,naj pa preprosto ne odgovri in ne gleda.

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

clock-img

04.06.2008, 11:31

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: *erika*

zakaj pa je potem forum,ce nj skos uporabljam iskalnik.mene zanima dolocen stolcek,ko pa dam v iskalnik se mi svasta odpre in me mine po tistem iskat,pa rajs napisem novo temo,ce pa komu ni vsec naslov ali pa vprasanje ,naj pa preprosto ne odgovri in ne gleda.

Zato: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1236306 preberi si pravila foruma.

LP Shorty

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem