cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

babnce dejte mi povedat

clock-img

08.09.2006, 11:04

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

ker ve vse veste - kje se lahko naučiš trebušnega plesa. user posted image user posted image user posted image
rabla bi eno obliko rekreacije, ki bi me zanimala, pa bi rada ubila 2 muhi na en mah. nplesat bi se naučila, pa še gibala bi se poleg user posted image user posted image user posted image pa če bi moj to vidu, bi mu najbrž tud "toplo postalo" kolkr ga poznam. kaj pravte.
zna kera tole "čudo".user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KIRA -- 8.9.2006 11:05:40 >

clock-img

08.09.2006, 11:09

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Kira, v Spartakus pojdi,majo tudi trebušni ples,pa zdaj je pravi čas za vpis.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

08.09.2006, 11:12

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

to je športni klub a ne???
no jaz s športom nimam  nič za ušesi. user posted image user posted image jest bi raj to mal bolj tko.. ne pred vsemi, da ne bojo gledal mojga špeha.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image   bolj privat, ali pa mogoče prek kasete ali kaj podobnega.

< Sporočilo je popravil KIRA -- 8.9.2006 11:13:26 >

clock-img

08.09.2006, 13:40

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Kar Shakiri bi mogla iti malo na obisk,ta link je samo miganjeuser posted image user posted image

http://www.yikers.com/video_shakira_shaking_her_fine_ass_collection.html

Lp Mojca

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

08.09.2006, 17:26

clock-img

MojcaG

pencil-img

710

o kira fajn!!user posted image  user posted image  user posted image  zelo boš uživala na trebušnem plesu. kam bi šla, pa ne vem, jaz hodim v velenju...
v glavnem - priporočam! user posted image

clock-img

08.09.2006, 17:36

clock-img

Shania

pencil-img

558

KIRA, trebušni ples je nekaj več, kot le ples. To občutiš šele, ko se popolnoma prepustiš, odvržeš vso skrb glede kilogramčkov in špeha in se prepustiš glasbi in gibanju.
Dejansko trebušni (ali orientalski) ples znamo vsi plesati. V današnjem življenju, pa smo določene gibe zakrnili, nehali uporabljat. Temu dodamo še malce nesamozavesti, kopleksov in znanja je konec user posted image  

Običajno na tečaju takoj vidiš, katera ženska ima komplekse glede določenega dela svojega telesa. Tistega dela namreč ne zna oz. bolje rečeno ne zmore uporabljat. Šele ko počasi preneha z kompleksi, ko se sprejme in ko sprejme preveliko ritko npr., ji gibi ne povzročajo več težav.

Predlagam, da se greš ples učit k učitlejici orientalskih plesov, ker sama boš zelo težko prišla do pravilnih gibov. Ne rečem, da se ne da, ni pa tako lahko kot je videti. Edini šport pri katerem sem jaz spila liter vode in dejasnko zašvicala je bil orientalski ples. Pa nikjer drugje.

Uživaj, ker je res fajn...

lp,
Shania

Najhujši greh v odnosu do živali ni v sovraštvu, ampak v brezbrižnosti. To je bistvo človeške nehumanosti. (G.B.Shaw)

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

clock-img

08.09.2006, 17:53

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Kira, pri nas imajo vsako leto tečaje. No, vsaj lani vem da so bili. Smo pa malo daleč, a ne. No, sem pa odtipkala trebušni ples v iskalnik in mi je veliko linkov ven vrglo, celo trebušni ples za nosečke imajo v Mb. Nisem vedela, da to obstaja pri nas. No, vsekakor boš nekaj našla v široki ponudbi tudi zase.

clock-img

08.09.2006, 19:43

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Moja znanka je učiteljica trebušnih plesov v Ljubljani. Iz kje pa si ti?

clock-img

08.09.2006, 19:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.09.2006, 19:49

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Če bi jaz hotela zapeljati mojega s trebušnim plesom, bi po moje prej umrl od smeha. Pojma nimam kako se to giblje!user posted image

clock-img

08.09.2006, 20:53

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

to je pa res odlicna ideja Kira... sama sem hodila par let nazaj... pocutis se odlicno in se bolj zenstveno.... skoda, ker mi finance ne dopuscajo... bi se s tamalim takoj vpisala... sem slisala, da imajo v lj trebusni ples za mlade mamice (tamalcka sabo pripeljes user posted image ) pa se ne morem spomnit tocno kje

Mami, pika moja!

clock-img

08.09.2006, 21:29

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Poglej si na strani

www.ple.si

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem