writing-img

baby check

clock-img

14.02.2006, 20:30

clock-img

clea

pencil-img

863

M mi zamuja 1 teden, čeprav je ponavadi redna. Naredila sem test Baby check in je negativen. Ali je katera imela isti rezultat pa je bila vseeno noseča? Malo me pa tudi skrbi,ker imam sicer redne menstruacije, zdaj pa kar toliko časa zamuja.Da ni kaj narobe z mano???

Hvala in lp.

clock-img

14.02.2006, 20:53

clock-img

tasha23

pencil-img

1225

Draga Clea, meni je tudi prejšnji mesec zamujala 1 teden in do takrat nikoli prej (no ja razen, ko sem bila prvič noseča), delala sem 2 testa in sta oba negativna. Nato se pa je ta zoprna pojavila za 2 dni in spet izginilauser posted image user posted image user posted image
Na srečo sem imela pregled pri G in ta mi je rekel, da se lahko zgodi zaradi hormosnskih motenj...
Počakaj še malo in naredi še 1 test, v kolikor pa je še ne bo user posted image , pa pokliči G in se naroči.

Srečno

Tasha

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

clock-img

14.02.2006, 23:49

clock-img

clea

pencil-img

863

hvala tasha!upam, da bo čimprej prišla user posted image ,če že more.

clock-img

15.02.2006, 09:33

clock-img

Grizo

pencil-img

263

Hoj.
Jaz sem na istem. Meni zamuja ze 1 teden, pa so testi -. Naj ze pride, da bo mir!user posted image

clock-img

15.02.2006, 10:43

clock-img

clea

pencil-img

863

evo moja je dons prišla, ne vem kaj ji je da je tok zamudila ampak ok,naj ji bo. Grizo tebi pa želim,da je vsaj 9 mesecev ne bo!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem