writing-img

baby phone

clock-img

23.05.2005, 20:57

clock-img

Teya

pencil-img

1051

rada bi slišala vaše izkušnje o tem koliko je ta zadevščina sploh uporabna in katero znamko oziroma na katere "sposobnosti" je potrebno biti pozoren pri nakupu....

full hvala!
pozdravček :rozica::rozica::rozica:

clock-img

23.05.2005, 21:53

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Naš spi v svoji sobi - brez baby phona bi bilo težko, ker bi morala biti vrata odprta. Imamo slovenskega Navihnačka, ki ima poleg osnovne še nekaj drugih funkcij (melodije, pa lučko, se mi zdi), ampak jih ne uporabljamo čisto nikoli. Glavno je, da se zadeva prižge, ko se otrok oglasi, vse drugo je pa že šminkeraj:).

clock-img

23.05.2005, 21:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.05.2005, 22:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.05.2005, 08:27

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Tudi mi ne moremo brez njega. Imamo veliko stanovanje in smo v hiši, tako da ga v kuhinjo brez baby phona ne slišimo. Pa še pred hišo greš lahko kaj naredit in ga sabo neseš - brez skrbi, da ne bi slišal sončka. Jaz ga toplo priporočam, posebej če je večje stanovanje in tako lahko zapreš vrata ter tako sončka ne motiš med počitkom s kakšnim ropotanjem.

clock-img

24.05.2005, 08:38

clock-img

Ajsha

pencil-img

459

Hojla!

Ko kupuješ babyphone je zelo pomembno, da kupuješ takega, ki ima relativno KRATEK doseg in frekvenco delovanja na 40 MHz. To je pomembno zato, ker babyphoni precej sevajo in so kar veliki "proizvajalci" elektrosmoga. Zato tukaj velja, da ni pametno kupovati kakšnih high tech naprav, ki imajo digitalne funkcije in dolg doseg. Ko so jih v nemčiji testirali so glede elektrosmoga skoraj vsi pocepali na testu, noben ni dobil ocene sehr gut. Najboljše so se odrezali vivancoti, ki sicer niso nevemkako estetski, ampak ne sevajo in vklopijo se le takrat, ko jih "predrami" kakšne šum - s tem omejujejo sevanje na najmanjšo možno mero. Zelo pomembno je tudi, da babyphone postaviš vsaj 1 meter stran od otroka.
No upam, da si dobila kakšen pameten nasvet - aja, pa vivancota sem zeloooooooo težko dobila pri nas - le v bofu so ga imeli.

LP!

clock-img

24.05.2005, 08:41

clock-img

k1

pencil-img

1649

mi imamo izposojenega Tomy-ja (ima lučko, 2 frekvenci, termometer), ampak to sploh ni važno, glavno da svojega :duda: slišiš, če slučajno joka. mi smo zadovoljni, da ga imamo.

clock-img

24.05.2005, 08:51

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

PHILIPS:) - smo izredno zadovoljni.

je pa res, da včasih kaj zahrešči, če kakšne ferkvence zmotijo valovanje, če me razumeš. Ampak zahrešči na tvojem delu, ne na tistem, kjer otroček spančka in tako.

Tako da ni panike.

pa-pa Mina1

clock-img

24.05.2005, 09:33

clock-img

Anonimen

Mi imamo sanjavčka in smo zelo zadovoljni z njim.

clock-img

24.05.2005, 09:39

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

midva sva kupila Tomijevega, ampak rabljenega, nov je bil predrag. sva ga rabla en cajt, pol sem pa pogruntala, kako se to da nardit prek ISDN telefona, pa sva ga spet prodala.
sicer je pa v glavnem hčerka itak 24h na dan z mano in baby fona niti ne rabim, razen zelo poredko, ko gre zvečer spat, jaz imam pa še kak opravek v kuhinji, atija pa slučajno ni doma... ampak to je res zelo poredko da je nimam vsaj v bližini.

clock-img

24.05.2005, 10:28

clock-img

cleopatra

pencil-img

215

Aja, Kira, kar preko ISDN telefona? Prvič slišim.
Mi imamo tomy-jevega, sicer dobili za darilo-ima termometer in lučko, nam včasih kar prav pride.

clock-img

24.05.2005, 19:41

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Baby phone je, kar se mene tiče, nujna zadeva!

clock-img

25.05.2005, 14:50

clock-img

Teya

pencil-img

1051

hvala vsem! :rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem