writing-img

baby puder

clock-img

28.05.2010, 19:17

clock-img

somic

pencil-img

1241

da ali ne?

eni odsvetujejo, drugi predlagajo.

tiste ki ga uporabjate- kako ga uporabjate?

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

clock-img

28.05.2010, 19:37

clock-img

luan

pencil-img

716

Jaz sem ga pri prvem sicer imela pa ga nisem nikoli uporabila.Zakaj? Ne vem.Sem nekak raje s kremico namazal pa še to samo ponoči pa ni nikoli imel kaj preveč vneto ritko.Razen enkrat  po že enem letu starosti, ko je bil dolgo na atb terapiji.
Zdaj pri drugem pa ga tudi kupila nisem.Ritko pa tudi namažem samo za ponoči, ker ga ponoči ne preoblačim.Pa tudi zaenkrat še ni imel vnete rike.Tok-tok(moram potrkatuser posted image ).

clock-img

28.05.2010, 21:16

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Če popudraš na namazano ali naoljeno ritko, se naredijo grudice in te dražijo kožo. Enkrat sem zasledila, da ga odsvetujejo, ker lahko pride v dihala, če preveč vehementno pudraš. Samo to se da kontrolirat. Jaz ga pri prvih dveh nisem uporabljala, ker ni bilo nobene potrebe po tem. Zdaj pri tretjem pa ga bom očitno morala; cel mesec smo se borili z glivicami, pomagal je šele Canesten v prahu (krema samo do ene točke, od tam naprej pa ni hotelo iti na boljše). Počasi bomo zaključili s Canestenom in če bo imel rdečo ritko, bom poskusila (navaden otroški) puder, ker vidim, da mu tale prah dobro dene; kreme še nisem našla takšne, ki bi mu res 100% ustrezala.

clock-img

28.05.2010, 23:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.05.2010, 19:53

clock-img

marjetica8

pencil-img

740

Mi ga uporabljamo, ker se tako ful hitreje posuši ritka. jst si ga stresem majhno količino v roko in nato porazdelim po ritki. Tko ni varjante da pride v dihalauser posted image Ko je mel rdečo ritko je puder v kombinaciji s sudocremom še najbolj pomagal.

clock-img

30.05.2010, 15:08

clock-img

naja78

pencil-img

2169

IZVIRNO SPOROČILO: marjetica8

Mi ga uporabljamo, ker se tako ful hitreje posuši ritka. jst si ga stresem majhno količino v roko in nato porazdelim po ritki. Tko ni varjante da pride v dihalauser posted image Ko je mel rdečo ritko je puder v kombinaciji s sudocremom še najbolj pomagal.

enako.tudi drugot po telesu,npr v gubicah.

clock-img

30.05.2010, 17:06

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

meni je tudi patronažna rekla, da naj puder uporabljam po kopanju samo na pregibih.

clock-img

01.06.2010, 12:51

clock-img

lilip

pencil-img

281

Imam že drugega otročka pa ga nisem še nikoli uporabljala.Za ritko se mi zdi najboljši Bepanthen.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem