IZVIRNO SPOROČILO: travica
žal ne bo šlo, ker mora imeti okroglo luknjo oz. okrogel nastavek kamor daš noter cev od baby vac-a
mi ga tudi na starem modelu od Vorwerka nismo mogli uporabit
Pa mora biti čisto pravilnega kroga oblika? Ker namreč, piše v opisu sesalca - berem s spleta - da ima cevasti nastavek... sama si predstavljam da je to nekaj podobnega tistim nastavkom, ki so kao za radiatorje sesat... ne vem pa kako točno zgleda...
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj
madona..za en nosek spucat moreš cel sesalec vlačit okoli.... a ne bi bilo lažje aspiratorja na elektriko kupit, pa še vedno pri roki je....koliko več potegne ven aspirator na sesalec kot tisti na usta.....mislim,da ne dosti več... pa še dela s sesalcem imaš....
če fajn brizgneš fiziološko v nosnico skoraj ne rabiš aspiratorja...
Kakšen pa je to aspirator? Nimam še pojma o teh aspiratorjih, vsepovsod se piše o teh na sesalec...

Seveda me zanima tudi ta na baterije, tut men se zdi (iz prakse še res ne vem), da je to komplicirano sesalec vlačit... zato sem tudi misnla takega malega kupit, ker bi mi tudi ta sesalček prav prišel za kake drobtinice mimogrede...
HB še nimamo problemov, samo sem začela razmišljat o teh bejbivakih, ker naš Nejček malo kašlja... pa upam, da se ne bo kaj razvilo