writing-img

babylove plenice :((

clock-img

09.03.2006, 07:46

clock-img

bebica

pencil-img

129

... so pa res poden user posted image Dolgo časa smo jih uporabljali in so bile OK. Potem smo sedaj malo menjavali, s Hoferjevimi smo bili kar zadovoljni. In zadnjič kupim spet 2 velika paketa plenic v DM-u in od takrat je mali (21 m) vsako jutro premočen. Nič kaj več ne pije pred spanjem in ker je bil do sedaj zjutraj res zelo redko premočen, krivim plenice. 5 dni zapored ima premočen body in še pižamico in to kar fejst. Ne vem nouser posted image
Je razlika v kvaliteti plenic? So se DM-ove plenice poslabšale?

clock-img

09.03.2006, 08:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.03.2006, 08:22

clock-img

Anonimen

Nesi plenice nazaj in jih zamenjaj - tudi brez računa. Plenice premočijo na vseh koncih in krajih... user posted image  Jaz sem to storila že 2x - sem mislila, da jim bom dala novo priložnost... Ja, ja, malo morgen so se izboljšali!!!

Ti jih kar nesi nazaj, morajo ti jih zamenjat.

clock-img

09.03.2006, 08:36

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Jaz sem pa z njimi zadovoljna. Uporabljam jih od rojstva. Sedaj imamo tiste z račko in tudi ponoči zdržijo (od 22.oo do 8.00 ure). Je možno, da so slabše samo plenice, ki so za večjo kilažo?

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

09.03.2006, 09:19

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Jaz sem jih imela samo enkrat, pa nikoli več....Še tiste sem dobila za darilo, ko sem rodila...

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

09.03.2006, 11:36

clock-img

tanjagrm

pencil-img

39

Hoj cmokec,... mi imamo tudi te z račko pa je Lovro že tretje jutro čisto premočen,...user posted image user posted image

clock-img

09.03.2006, 13:56

clock-img

morskadeklica

pencil-img

891

Jaz vedno pogledam plenice, preden jih kupim. Po izkušnjah so tiste z žirafo dobre, tiste z žabico pa ne.

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

clock-img

09.03.2006, 19:47

clock-img

DeVilla

pencil-img

752

Jaz kupujem plenice na Rudniku pa sem ful zadovoljna z njimi. Sedaj uporabljam tiste od 9-20kg, ki so podobne Pamperskam 4+.. In jih ne zamenjam nikoli z njimi!!!! Baby love so mehkejše, lepše oprimejo nogice, pa še traki za okol pasu so daljši..
Moja sestra dela v DM trgovini in mi pravi, da množično dobivajo pakete plenic nazaj. Očitno imam jaz srečo, saj nimam problemov s premočitvijo. Sedaj imam en paket, ki je bil vrnjen na testiranju da vidim, ali res zamakajo.. user posted image

Lp, DeVilla user posted image

clock-img

10.03.2006, 10:39

clock-img

Valeri

pencil-img

155

Jaz sem jih uporabljala od vsega začetka; newborn, mini
in sem bila z njimi zadovoljna.

Mini smo prerasli in smo prešli na MIDI (na plenicah je velika račka)
in po parih previjanjih - katastrofa.
Pri straneh gre skoraj vedno vse ven. Sicer ćez dan previjam bolj pogosto,
tko da še gre, vendar čez noč pa ne zdržijo. Zjutraj je obvezno vse
tudi po bodiju. user posted image
Zdi se mi tudi, da so ful velike. Po previtju se mi zdi vse tko ohlapno,
čeprav je plenica ornk namontirana. 

Ne vem, bomo nekaj pogruntali za čez noč, podnevi pa bomo v teh,
da porabimo zalogo. Katere vnaprej pa user posted image

clock-img

10.03.2006, 10:47

clock-img

Anonimen

js sem jih tut uporablala in smo bli mokri od nog do glave še po enu uri čez dan?!! tko da zdej prisegam samo na hoferjeve

clock-img

11.03.2006, 19:21

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Ja Hoferjeve so res dobre(no še vedno ne zdržijo cele noči-ga moram ponoči previjat da je zjutraj suh)...vsaj tesnijo, tele dm-ove so pa zanič. Tudi pri nas vse premoči. Tako da ga na vsako uro previjam. Še dobro da smo fertik z njimi.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem