writing-img

babynos

clock-img

26.05.2011, 21:54

clock-img

olimia

pencil-img

674

mene pa zanima, če katera ve, ali se še da kupiti kapljice proti krčkom baby nos - v avstriji, seveda. vem, da lani sem jih še dobila, ko sem jih rabila za nečakinjo, sedaj bi pa rabila za svojega malčka, pa sem nekje zasledia, da se jih ne da več kupit. katera ve kaj o em oz. kaj je še učinkovito proti krčem (poleg masaže in nošenja sem in tja cele večere) Vem, da bodo krči slej ko prej izginili, pa kljub temu bi rada pomagala tako malemu kot sebi

clock-img

27.05.2011, 12:42

clock-img

Nocturama

pencil-img

127

Nam so malo pomagale avstrijske kapljice Lefaxin. Drugače pa, ko mi je zmanjkalo mleka in smo prešli izključno na AM (pri 6. tednu), so mi zaradi zaprtosti od tamale priporočali Novalac IT, ki jo je rešil in zaprtosti in krčev! user posted image

I believe that life is a game, that life is a cruel joke, and that life is what happens when you're alive and that you might as well lie back and enjoy it. (Neil Gaiman)

clock-img

27.05.2011, 12:46

clock-img

anya.xy

pencil-img

136

Jaz sem jih nazadnje nabavljala lani pozimi in takrat so še jih imeli, sicer pa smo mi imeli tudi lefaxin

Jaka in Miha - 05.07.2010

Če imaš enega otroka si starš, če imaš dva, si sodnik. David Frost

clock-img

27.05.2011, 14:00

clock-img

olimia

pencil-img

674

tudi meni so ponudili lefaxin ali sab simplex, da babynos pa vec nimajo.
hvala za odgovore, bom nabavila lefaxin.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem