writing-img

babyphone

clock-img

22.09.2007, 22:20

clock-img

livia

pencil-img

2395

Ker mi je crknil babyphone in ker se selimo v večnadstropno hišo, prosim za nasvet kateri babyphone naj kupim?
Poleti sem kupila enega v Hoferju, ampak razen cene, nisem z ničemer zadovoljna. Hitro se sprazni, jaz ga pa rabim tudi za celo noč.
Svetujte po vaših izkušnjah.

clock-img

23.09.2007, 08:49

clock-img

asso

pencil-img

3700

Jaz zelo priporočam Philipsovega s tehnologijo deck. To pomeni, da je brez motenj (ne lovi drugih BP), ker deluje podobno kot mobitel. Všeč mi je tudi lučka na BP, kjer prikazuje nivo joka otroka...

Sedaj je v akciji v Mercatorju z zelo ugodno ceno...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

23.09.2007, 09:24

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Mi imamo tudi Philipsovega ( že dve leti) in sem z njim zadovoljna. Glavno pri tem mi je, da ne lovi drugih frekvencuser posted image , prikazuje temperaturo v sobi  in ima uravnavanje občutljivosti (če so na CDju uspavanke, se mi ne oglaša, če me pokliče ta mal se pa vklopi). Te so zame najpomembnejše karakteristike pri BP.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

clock-img

23.09.2007, 11:52

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Mi imamo Tomyja in smo zadovoljni z njim user posted image

clock-img

23.09.2007, 18:47

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

Pozdravljene!

Asso zanima me kakšna je cena tega babyphona ker ga glih kupujem!

Hvala in lep dan!

clock-img

24.09.2007, 09:42

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Tudi mi imamo Tommy-a, pa je star 3 mesece, pa imam probleme vedno na začetku ko ga prižgem, mi vedno piska da ne lovi, bi ga najraje zamenjala za philipsovega, pa še cena je bila kar visoka okoli 100evrov. Pa velikokrat ko ga vklopim, se sliši kot da pada avion, je tako glasno da se kar v sobo k malemu sliši.

clock-img

24.09.2007, 13:19

clock-img

asso

pencil-img

3700

IZVIRNO SPOROČILO: tinadvojčica

Pozdravljene!

Asso zanima me kakšna je cena tega babyphona ker ga glih kupujem!

Hvala in lep dan!

V Mercatorju mislim, da je še v akciji za nekje 98€ cca., drugače pa je v BabyCentru Ta tudi v akciji, ampak ne vem razlike. Mislim, da je v Mercatorju bolj izpopolnjena. Drugače pa imamo mi TO edino kar me moti je to, da starševska enota ni polnilna oz. nima baterij za polnit... Razlik pa v teh, ki jih imajo v BC ne vem najt, razen v ceni...

Evo sem našla tudi od Mercatorja Katalog

< Sporočilo je popravil asso -- 24.9.2007 13:22:42 >

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem