writing-img

bad disc

clock-img

08.05.2008, 14:15

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Danes sem kupila dvd Winx, pa mi na dvd-ju izpiše bad disc, če pa ga vstavim v računalnik pa je o.k. A mogoče kdo ve kaj je narobe? Slučajno imam tudi dva dvd-ja iz knjižnice in eden je o.k., drug pa ista finta. Ostali dvix in dvd delajo o.k.

clock-img

08.05.2008, 18:43

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

A nobeden ne ve user posted image ?

clock-img

08.05.2008, 20:43

clock-img

eggo

pencil-img

119

mah pomoje je cd že v letih, pa mu manjka mal energijeuser posted image
verjetno je kaj cd-dvd-jem narobe (okrušen, porajsan, obrabljen, slabo posnet,...) 1M razlogov je lahko.

clock-img

08.05.2008, 20:59

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Če pa je nov, danes kupljen. user posted image  

clock-img

08.05.2008, 22:51

clock-img

eggo

pencil-img

119

hja. zdaj pa res nevem kako in koga. če bi ti to delalo pri vseh cd, dvd-jih bi sumil predvajalnik tako pa sem brez idej. najboljš da pobereš disk in so odpraviš v trgovino kjer si ga kupila ter povej da ga ne čita.
če so kolikor toliko fer ti ga bodo menjali ali pa denar vrnili.

clock-img

09.05.2008, 10:18

clock-img

totimato

pencil-img

189

Če prav razumem gre za DVDje, ki si jih sama snemala. Potem gre za napačen format pri snemanju. Kakšni pa so DVD + R ali DVD - R?

lp

clock-img

09.05.2008, 21:49

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Ne. DVD Winx (risanka za malo miss) sem kupila v trgovini. Kolegica mi je svetovala, naj ga prekopiram (prepečem na dvd) in glej bingo. Orginal na dvd predvajalniku ne dela, kopija pa. V čem je finta, nimam pojma. Ampak vseeno razmišljam, da bi ga vrnila user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem