cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

bakterija???

clock-img

04.08.2009, 22:29

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

moj mož je ponoči imel vročino....sprva 37,7,pol38.9 zjutraj pa 39.3...sem ga peljala k zdravniku ker mu je bilo slabo in ga je bolel želodec...ima povečane levkocite v krvi...so ga poslali v bolnišnico na infekcijski oddelek na opazovanje...dobiva inguzijo,vročine ni imel sedaj ima 37.3...kaj bi lahko bilo narobe?zdravnica ni vedelauser posted image zato je dala napotnico za bolnišnico.pravijo da ima neko bakterijo.user posted image ...pa tako bogi je bil ponoč,celi prešvicaniuser posted image user posted image ..

clock-img

05.08.2009, 07:06

clock-img

kjava

pencil-img

2416

povišani levkociti so ponavad znak za nek bkterijski infekt, ja. Drugač pa ne vem. Upam, da ne bo nič hujšega user posted image

clock-img

05.08.2009, 07:34

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Moj sin je imel tri take bakterijske infekte. To pomeni, da ugotovijo sum na infekt, ni pa nujno, da ugotovijo njegov izvor. Pri našem dvakrat izvora sploh niso našli, enkrat pa je bil sum na pljučnico, vendar tudi to ni bilo potrjeno. Skratka, dobival je antibiotik v žilo in to je bilo to. Imel pa je res visoko vročino brez kakršnihkoli drugih znakov. Aja, pa CRP je imel tam okoli 170-180 (normalno je tam okoli 8 se mi zdi).

lp

clock-img

05.08.2009, 08:05

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Ksenjak - kako dolgo pa je imel sin povišano temperaturo? In koliko je to visoka vročina? Tudi moja 16 mesečnica, ima bakterije v krvi, in visoko vročino od petka. 

clock-img

05.08.2009, 09:34

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Vročino je imel okoli 39,5 in 40 in nikakor mu je nismo mogli zbijati. Pa v bistvu to še ne bi bil največji problem, ampak to, da po treh dneh še kar ni padla. Pa da drugih znakov nobenih ni bilo.
Je pa potem pri celotni stvari zelo pomemben CRP, ki je velik pokazatelj bakterijskega infekta. Še posebej v našem primeru, ko je bilo vse drugo v redu - grlo, voda, pljuča, ušesa.

lp

clock-img

05.08.2009, 11:32

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

počuti se vredu,vročine več nima..bo pa še v bolnišnici,pa ne vem kako dolgo....v soboto bi mogli it na morjeuser posted image ..upam da do sobote izvejo

clock-img

05.08.2009, 12:28

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Če mu je vročina padla, je to že dober znak. Po moje bo še vse v redu. Najbrž so ga obdržali zaradi slabosti in bolečega trebuha, kar bi lahko bil tudi razlit slepič.

Držim pesti za hitro okrevanje in potem morje.

lp

clock-img

12.08.2009, 08:31

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

leo**tia_kaj ste zrihtali?

lp

clock-img

20.08.2009, 00:06

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

vse vredu....user posted image user posted image ampak dohtarji ne vejo kaj je bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.08.2009, 07:24

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Super. Predvidevam, da ste na morje tudi šli?

lp

clock-img

20.08.2009, 07:28

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Moj sin (20 mesecev) je staknil neko bakterijo prejšnji teden, ko smo prišli iz Krka. Prvo niso vedeli od kod izvira...vročino je imel 5 dni non-stop, celo do 40. In 5 dan se je pa vse skupaj razvilo v gnojno angino, ker je imel sluz v grlu in je še bruhal zraven vsega. Hvala bogu pil je dosti in ni bilo potrebno ostat v bolnici. Dobil je amoksiklav, ker je od Cefzil-a bruhal.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

20.08.2009, 11:06

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

moj je tud dobil amoksiklavuser posted image ...ja bili smo na morju in se super imeli..celo me je peljal z vodnim skuterjemuser posted image ....lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem