writing-img

bakterije v urinu

clock-img

14.11.2007, 12:00

clock-img

Anonimen

Zdravo.

Noseca sem polnih 35 tednov. Zanima me ali je imela katera izkusnje z bakterijami v urinu in ali to lahko skoduje plodu?

Ugotovili so mi stevilne bakterije v urinu, drugih tezav pa nimam.

clock-img

14.11.2007, 12:03

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Pri meni so se pojavljale celo nosečnost in tudi drugače, pa mi je dr. rekla, da dokler nimam drugih težav (pekoče uriniranje ali kaj podobnega), ni kaj za narediti.user posted image

clock-img

14.11.2007, 12:49

clock-img

naja07

pencil-img

15

jaz sem imela celo nosečnost tudi številne bakterije v urinu in je  z user posted image vse v redu

clock-img

14.11.2007, 13:10

clock-img

benika

pencil-img

7793

Ja, jaz sem jih imela v prvi nosečnosti bolj ali manj skozi, pa mi je G svetoval naj več pijem. Drugače pa na plod ne vplivajo.

clock-img

14.11.2007, 14:19

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

men so pa rekl, da se prenesejo na dojenčka in so mi dal antibiotike (2x). baje so to bakterije, ki jih maš skoz v sebi, samo se prekomerno razmnožijo. pravjo da pomaga veliko piti, sam men ni..

clock-img

14.11.2007, 16:37

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Jaz jih nisem mela. Sigurno pa vsaj malo pomaga če veliko, ampak res veliko piješ, da se kar nacejaš in po možnosti z vodo in nesladkanim čajem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem