writing-img

bakterije v vodi-v noseč?

clock-img

06.08.2008, 14:51

clock-img

glen

pencil-img

1870

Pozdravljene.
Zanima me če je katera imela bakterije v vodi v nosečnosti?Gin. mi je rekel da je to pogost pojav?
Je res?

clock-img

06.08.2008, 14:51

clock-img

kmarija

pencil-img

304

ja user posted image

clock-img

06.08.2008, 14:56

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Pri meni stalno...pa vnetje ledvic...

kaj vse me dandanes čudi...

clock-img

06.08.2008, 15:01

clock-img

glen

pencil-img

1870

Ste tudi ve dobile svečke vagisan?

clock-img

06.08.2008, 15:27

clock-img

Anonimen

Pogost pojav..hmm bakterije v vodi,odvisno koliko jih imaš in kakšne so.Za nekatere potrebuješ AB,če se ga ne jemlje lahko pride tudi do otroka,ker se razširi povsod.
priporoča se pitje tekočine cca 3 litre na dan

clock-img

06.08.2008, 15:34

clock-img

Irena88

pencil-img

229

Jaz sem jih tud 1x imela, pa mi je G priporočila samo veliko vode...in naslednjič je bil urinski test OK.

clock-img

06.08.2008, 15:45

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: Irena88

Jaz sem jih tud 1x imela, pa mi je G priporočila samo veliko vode...in naslednjič je bil urinski test OK.

pr meni je blo istouser posted image user posted image user posted image upam da se jih hitro rešiš

clock-img

06.08.2008, 17:54

clock-img

clara23

pencil-img

889

Jaz imam že celo nosečnost težave z bakterijami v urinuuser posted image . Enkrat sem imela svečke vagisan, zdaj mi je pa g že tretjič dala terapijo s Canesten-om. Pa vedno full pazim da veliko pijem, še posebej pred pregledom urina in da res prvi in zadnji curek spustim v wc, pa ni nič boljšeuser posted image Zgleda da nam je enim tako usojenouser posted image

clock-img

06.08.2008, 19:31

clock-img

mml

pencil-img

4156

Če so med nosečnostjo v urino prisotne bakterije v večjem številu, je potrebno urin poslati še na dodatne preiskave - kultura po Sanfordu - če tudi tam zrastejo bakterije, je potrebno zdravljenje z antibiotiki, tudi če ni nobenih težav. Ker v nosečnosti prisotnost bakterij v urinu predstavlja pomembno tveganje za vnetje ledvic, prezgodnji porod in nizko porodno težo otroka.
Če pa je bakterij v sedimentu urina malo, to lahko pomeni, da je urin po oddaji predolgo stal v laboratoriju, da ni bil oddan srednji curek, da je primešano nekaj nožničnega izcedka in še dosti je razlogov,...

Canesten se pa uporablja za zdravljenje glivičnih okužb in nima nobene zveze z bakterijami

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

06.08.2008, 20:00

clock-img

jajula

pencil-img

1191

ja, tudi pri meni skor celo nosečnost, nism pa jemala nobenih antibiotikov

clock-img

06.08.2008, 20:55

clock-img

glen

pencil-img

1870

Punce hvala

clock-img

07.08.2008, 07:49

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Ja 

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem