IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: leda
uh tt, to hočem
ampak v ljubljani...
sva ravno prebrali baletno knjigo od princeske lili in mi je tamala razložila, da bo ona ko bo velika plesala odette iz labodjega jezera...
poglej na spletno stran od Urške, sem 90%, da organizirajo tudi v Ljubljani. Ja, princeska Lili je pri nas numb. 3, vodita Angelina Ballerina (JimJam in knjigice v slovenščini) in Barbie - Labodje jezero, 12 plesočih princesk in Barbie v Hrestaču
). Pa vsaj 1x tedensko ji moramo še preko youtube-a predvajati baletne vaje oz. "balet for children", ali "balet music",...in potem ona pred compom ponavlja predvajane gibe. Da ne povem, da si je za RD želela in smo ji tako kupili čisto prave baletne copatke in baletni dres...Jao..obup..
TT kot bi zgodbo o naši poslušala

Ti, a Barbi - Labodje jezerotudi obstaja - to še nismo našli (ostalo imamo že vse, ampak ta pa še manjka. A je sinhronizirana?) Pa še to, kje ste kupili prave baletne copate, tako iz radovednosti me zanima?
Joj, da ne bom preveč smetila - Leda naša hodi v Ples Plus (Rudnik) na plese urice za malčke, vem pa da imajo tudi t.i. Baletno pravljico. Tako kot mi, so tisti, ki imajo otroke v tej skupini zelo zadovoljni (male skupine, sproščeno in hkrati inteznivno učenje, vskozi jim pripravljajo neke dogodke, da se otrokom res veliko dogaja).
Nekateri zelo pohvalijo tudi Pirueto, ampak je izredno težko notr prit, ker imajo že čakalno vrsto.
In pa seveda Konzervatorij za glasbo in balet z Baletno pripravnico
http://www.kgbl.si/Stran/31/Plesna-pripravnica kjer sprejemajo otroke od 6 do 8 let (ne vem pa kako poteka sprejem).