writing-img

balkonska korita

clock-img

26.02.2008, 19:51

clock-img

janca

pencil-img

309

Glede na to, da se vsako leto jezim k mi "crkujejo" rože na balkonu, sem se letos odločila, da posadim trajnice. Ojoj spet bo ogromen strošek (korita bo treba zamenjat pa trajnice so tut kar drage) ampak upam, da se mi nau treba spet jeziti.

Prosim, če katera ve, kje se dobijo najbolj ugodno korita za balkonske rože (rabim jih kar 15 do 20).  Spodaj širina 20 do 23 cm, dolžina pa ca. 90 cm.

Pa kakšen koristen nasvet na to temo, bi tudi prau prišel.

clock-img

26.02.2008, 19:59

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Kupi vsako leto eno ali dve koriti na vodno rezervo Epoque pa ti nobena roža ne bo več crknila zaradi premalo zalivanja.

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

02.03.2008, 12:33

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

v kmetijskih zadrugah imajo balkonska korita  z vodno rezervo, in so cenejška kot v merkurju....

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

clock-img

04.03.2008, 13:15

clock-img

honey

pencil-img

2567

Jaz tudi nisem kakšna super pridna gospodinja, ki bi rože zalivala vsak dan 2x, ampak jih zalijem recimo na par dni, včasih tudi po cel teden ne. Pa mi še nikoli niso crknile user posted image  Res pa je, da sem imela vedno bršljinke (upam, da se tako napiše, po kmečko user posted image ). Ja, tista korita z zalogo vode so pa user posted image  draga - nazadnje ko sem jih gledala, so bila okrog 10 €/korito in to v Bauhasu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem