writing-img

banana

clock-img

10.11.2007, 17:44

clock-img

Pikička

pencil-img

32

Naša tamala je stara 5,5 mesecev. Pred 1 mesecem smo začeli uvajati GH (jedla je že jabolko, hruško, bučko, krompir, korenček in banano, poleg tega tudi žitne kašice). Zelo je rada jedla vse in ni imela nobenih reakcij.

Zdaj pa nam je že 2-krat močno bruhala po banani, žitnih kašic (ki jih je imela prej rada) pa še videti noče. Ali je možno, da ne prenaša surovega sadja (banane)? Kako to, da ji mlečne kašice kar naenkrat niso več dobre?

clock-img

10.11.2007, 18:26

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

A imaš kupljene kašice ali sama delaš?

clock-img

10.11.2007, 18:46

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Baje je tud banana alergena, ja.

clock-img

10.11.2007, 20:27

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Naš je imel alergijo na banano, jabolko, mleko, jajca in purana (dokazane na testih), tako da čisto možno, da ji ne odgovarja. To bo po moje prerasla. Lahko pa da je za vse te različne jedi še malo premajhnauser posted image   Lahko da se motim, ker mi smo zelooo počasi uvajali ravno zaradi vseh teh alergij...

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

clock-img

10.11.2007, 22:36

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Naš je imel tudi težave, tako, da sem mu na začetku sadje malo pokuhala, z banano mamo pa še sedaj probleme, ga zapre, pol se pa ful napenja kaka pa samo take zajčje bobke, ki se kotalijo po pleničkiuser posted image Zgleda, da je res tisto, ko pravijo začni s tem, kar raste pri nas

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem