writing-img

banjica

clock-img

26.05.2009, 12:44

clock-img

sunprincess

pencil-img

439

zanima me katere banjice uporabljate (model) ter kako ste zadovoljne z njimi? Kaj mislite o banjici, ki ima na vrhu previjalno? Ta previjalna bi se uporabljala samo za po kopanju, da ne bi razgretega otroka nagega nesla ven iz kopalnice?

clock-img

26.05.2009, 14:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.05.2009, 14:50

clock-img

baby blue

pencil-img

2248

midva bova kupila banjico od babe jou in pa najbrž stojalo zaradi višine da ni potrebnega sklanjana... 

clock-img

26.05.2009, 22:27

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Pri obeh hčerkah eno najbolj navadno, ki sem jo po naključju kupila v Obiju. user posted image  Za teh par mesecev je res brezveze ful denarja za banjico dajat.
Tista previjalna z banjico je pa baje ful nepraktična.

clock-img

26.05.2009, 22:35

clock-img

Anonimen

Imam od bebe jou banjico, stojalo sem dobila od sestre od mojega in je prav super. Sprva me je motilo, ker je dno banjice rahlo oblikovano, samo zdaj ko pa tamičkena še ne sedi čisto, mi je pa fino, ko se z ritko "zahaklja" za tisto izboklinico, jaz jo pa z eno oko podpiram in mi ne leze nikamor. Res, sem super zadovoljna.

clock-img

26.05.2009, 23:10

clock-img

benika

pencil-img

7793

Jaz sem prvega kopala v škafu za perilo, drugega pa ene parkrat v banjici od Bebe Jou. Potem smo se pa preselili v taveliko banjo.

clock-img

27.05.2009, 07:46

clock-img

alena*

pencil-img

63

Kupi čimvečjo, ker hitro zrastejo. Zdaj imajo v pikapolonici eno 100 cm dolgo.

clock-img

27.05.2009, 08:01

clock-img

mama2009

pencil-img

44

alo.

Jaz imam tako previjalno z banjico.

Pri kopanju dam banjico ven na pralni stroj, ker ga imam v kopalnici in tam okopam ker je drugače treba dvigat podlogo med kopanjem in mi je tako najbolj enostavno da dam našo malčico iz vode takoj na previjalno.

clock-img

27.05.2009, 10:09

clock-img

barika

pencil-img

6448

ikeino banjico za 5€ in je superuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem