writing-img

banjica

clock-img

09.06.2005, 10:28

clock-img

miha_b

pencil-img

104

No pa še eno vprašanje :)

je bolje da je banjica čisto navadna z ravnim dnom ali je bolje kupiti tako ki je oblikovana po telesu z raznimi izboklinami, hribči, dolincami :) , dodatki....
kaj je bolje priročno in praktičo?

najlepša hala

miha p.s. no zdej pa v šoping da nas otrok ne prehiti :bravo::)

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 25.6.2007 22:08:57 >

clock-img

09.06.2005, 10:34

clock-img

Anonimen

Jaz bi rekla navadno, da lahko zače otroka obrneš na trebušček. Mi smo imeli navadno.

clock-img

09.06.2005, 10:34

clock-img

daisy

pencil-img

437

moje skromno mnenje:
mislim, da je bolj uporabna banjica z ravnim dnom. kasneje, če se bo izkazalo za potrebno, lahko kupita tistega medvedka v katerem je dojenček v polležečem položaju in ga ni potrebno držati na rokah. ko bo :duda:že sedel je pravtako bolj uporabna banjica z ravnim dnom. ko pa jo bo :duda: odrabil jo boste imeli za npr. perilo in je spet boljša z ravnim dnom. pa najbrž so tudi cenejše :zmeden:

drugače pa svetujem nakup čebrička :bravo: (uporaben je že za novorojenčka) - naš ful uživa notri !!!!:bravo:

clock-img

09.06.2005, 10:44

clock-img

Žirafca Helena1

pencil-img

376

Ravo, da ne bodo tiste izbokline žulile malo detece:zmeden:!
:miska:

clock-img

09.06.2005, 10:44

clock-img

Žirafca Helena1

pencil-img

376

Sm mislila napisat ravno, pa ni zneslo:)-:)-:)-:)-
:miska:

clock-img

09.06.2005, 12:11

clock-img

miha_b

pencil-img

104

hvala za mnenja :bravo::bravo:

lp

clock-img

09.06.2005, 12:14

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Po moje ravno. Pa dobro je kupiti tako, ki ima protizdrzno dno, ki prav pride, ko malček že sam sedi v banici.
Lp

clock-img

09.06.2005, 16:50

clock-img

tanja-29

pencil-img

25

čimbolj navadno in čimvečjo! Da bo dolgo prav!

clock-img

09.06.2005, 23:45

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Za čisto majhnega je bolje banjica z ravnim dnom.

Za kasneje (od 3 mesecev dalje) pa je meni super tista z izboklinami - se je naš :duda: lepo naslonil in tako brcal, nič ga ni potrebno v taki banjici držati in podpirati. Še pri 9 mesecih se kopamo v taki banji, ker je zelo velika.

clock-img

21.06.2007, 20:49

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

Pazi tudi na to da nima banjica na sredi čep za odtok vode(tam kjer ima ko je malo večja ritko)...naša bejba se skoz na tistem čepu drgne z rito....boljše je če je pri strani. Smo pami sedaj ravno ukinili banjico ker smo kupili premajhno....in jo že tuširamo v veliki banji...pa tudi uživauser posted image

clock-img

25.06.2007, 10:53

clock-img

3T

pencil-img

260

IZVIRNO SPOROČILO: andrejaz

Za čisto majhnega je bolje banjica z ravnim dnom.

Za kasneje (od 3 mesecev dalje) pa je meni super tista z izboklinami - se je naš :duda: lepo naslonil in tako brcal, nič ga ni potrebno v taki banjici držati in podpirati. Še pri 9 mesecih se kopamo v taki banji, ker je zelo velika.

Se podpišem pod to mnenje, pri nas je enako. Res z užitkom čofotamo, pa brez skrbi je, da bi se potopila v vodo.

clock-img

25.06.2007, 11:04

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Pomojem je itak boljš čebriček.

Drugače pa definitivno banjica z ravnim dnom.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem