writing-img

banjica ali čebriček?

clock-img

08.12.2008, 16:29

clock-img

orto2

pencil-img

307

Nekaj sem zasledila, ne pa dosti, ali pa sem spregledala. Kaj je bolje za kopanje, banjica ali čebriček? Me ne zanima, kaj je modernejše, ampak priročnejše, za daljšo uporabo,... kakšne izkušnje?

hvala

clock-img

08.12.2008, 16:32

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Čebriček. Priročnejše, prijaznejše dojenčku.

Menda bomo zibali...drugič ;)

clock-img

08.12.2008, 16:41

clock-img

snikolina

pencil-img

1035

Po moje je bolje banjica-glede daljše uporabe. Za čebriček sem slišala, da ugodno vpliva na otročka. Lahko pa si nabaviš oboje. 

clock-img

08.12.2008, 17:11

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Imeli smo oboje; banjico sem kmalu podarila naprej, čebriček pa  smo pri prvem otroku uporabljali do enega leta (je bil malo večji, Shantala). Pri drugem otroku smo ga uporabljali do starosti 6 mesecev, ker je vstajal v njem. Banjice prvi otrok ni maral, vsakič je pri kopanju jokal, v čebru pa se je dobro počutil. Tudi za nosit in dvigovat mi banjica ni bila preveč praktična, ker gre vanjo več vode in je težja.

clock-img

08.12.2008, 17:43

clock-img

max81

pencil-img

3273

mi smo imeli oboje...čebriček mi je ful fajn, pa še priročen je, pa moja 2 sta oba ful uživala v njem k sta ga pa prerasla smo pa začeli uporabljat banjico
če ga rabiš ga za simbolično ceno prodamuser posted image user posted image

clock-img

09.12.2008, 10:02

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Pri nas imamo oboje, a sem čebriček uporabljala samo dvakrat. Prvič, da sem ga sprobala in drugič, da sem mu dala še eno šanso da me prepriča.user posted image  Mi je bla banca priročnejša, ne vem. Bom pri drugem user posted image  spet sprobala čabriček.
Drugač pa, ko kupuješ banjico, kupi tisto, ki ima odtok vode, recimo od bebe you v BC.

clock-img

09.12.2008, 11:45

clock-img

zaspanka

pencil-img

164

mi smo imeli oboje, pa smo ga dali v čebriček samo 1x. mu je bila banjica bolj všeč ker je lahko brcal in šprical. nama pa tudi.

je pa res, da sva ga vedno kopala oba z možem. če bi bila sama bi ga verjetno lažje kopala v čebričku.

clock-img

09.12.2008, 21:03

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Meni se zdi tudi banjica bolj uporabna, oz. za daljši čas. Čebriček smo imeli pri babici, tako da če smo tam prespali kakšno noč, smo lahko malčka malo umili, vendar se mi ne zdi posebej praktičen.. Še glavo otroku težko umiješ v čebričku. Po mojih izkušnjah raje vzemi banjico.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

10.12.2008, 11:14

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Mi imamo banjico in malček ful uživa v njej. Je pa kar fajn velika, tak da lahko malčka "vozakam" gor pa dol in takrat najbolj uživa in se smejčka. Ne vem, če bi tako užival v čebričku, zato ga niti ne bomo nabavljali. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem