writing-img

barva - blond

clock-img

15.07.2009, 15:18

clock-img

livia

pencil-img

2395

Do zdaj sem se vedno barvala na blond v salonih. Ker je to kar drag šport, sem zdaj pomislila na barvanje doma.
Iščem kako kvalitetno barvo brez amoniaka, ki ima kako lepo toplo blond barvo, ki ne povleče na oranžno. Kaj svetujete????

clock-img

15.07.2009, 18:01

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Najbrž če želiš imeti lepo barvo las in kvaliteto svetujem še naprej barvanje v salonu.

clock-img

15.07.2009, 19:09

clock-img

diva 4

pencil-img

1199

Vsekakor ti svetujem , da še naprej to opravljavš v salonu.Res , da sem frizerka , vendar blond barvanje ni kar tak in je velik procent možnosti , da se ti ponesreči.Ker to kar ti nekdo svetuje , da je fajn barva in ne prime na rumeno, lahko na tvoj las reagira čisto drugače in si potem z rumenimi lasmi ali pa po možnosti lisasta, da ne naštevam dalje.

clock-img

16.07.2009, 09:50

clock-img

Ula3

pencil-img

170

Imela sem enake težave kot ti, zato sem se začela barvat sama. Uporabljam keune barvo, pepelnato blond, ki ubije ves rumen pigment in jaz imam še lešo barvo kot prej. Mogoče poskusiš na kakšnem skritem pramenu in se odločiš!

clock-img

16.07.2009, 11:15

clock-img

BarbaraE

pencil-img

1261

Jaz se že od nekdaj barvam sama, k frizerju sem šla le po pramene in ko sem šla s temne nazaj na blond. Trenutno mi najbolj odgovarjajo od granier in dejansko pri teh barvah nisem postala rumena ali oranžna kot pri nekaterih. Je pa res, da je odvisno od las, katera barva ti fajn prime. Mogoče boš morala malce preskusiti, ker ni nujno da bo tebi ta barva, ki meni super prime, enako dobro prijela.

clock-img

16.07.2009, 11:56

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

Sama se barvam,je pa res da nimam rdečega pigmente zato nikol nimam problemov z rumenim ali oranžnim odtenkom.Rdečega pigmenta ima moja mama polno,uporablja od "kene" šampon za zbijanje rumene barve in ima lepo sivkasto blont odtenek.Poskusi,prej pa kupi ta šampon,dobiš ga v tuševi drogeriji.Srečno!

clock-img

16.07.2009, 12:51

clock-img

anchy_

pencil-img

138

evo še moje izkušnje: do pred enim mesecem sem bila tudi jaz blond. najprej sem se barvala sama doma, ampak je bila blond barva premalo bela zame, zato sem šla v salon. Barva je bila sicer super, moji lasje pa ne več. Rezultat: nazaj na rjavo in striženje čist na kratko. Lahko pa povem kateri odtenki ne povzročajo rumene oziroma rjave barve-preverjeno doma in tudi frizerka mi je potrdila: pepelnata barva doma, v salonu pa perla-in dejansko perla barva bolj ubije kot pepelnata. Sem pa probala vse možne barve, na koncu so  mi bile najboljše od Schwarzkopfa-ne vem točno katere, je pa škatla belo modra, odtenek pepelnato blond.

Če si nečesa močno želiš, bo vse stvarstvo stremelo k temu, da se ti želja uresniči ...

clock-img

10.08.2009, 15:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem