cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

barva blata

clock-img

25.12.2007, 01:50

clock-img

ALJA75

pencil-img

305

ali tudi se tudi pri vaših dojenčkih spreminja barva blata?
Moja dojenčica ima enkrat čisto oranžno blato, enkrat zeleno, enkrat rjavkasto....ne morem pogruntati od kod te barve

clock-img

25.12.2007, 07:09

clock-img

anju

pencil-img

2573

kolk je pa stara? če se samo doji je odvisno tud od tega kaj ti poješ. in če je še mala mala, novorojenka, se ji komaj naseljujejo bakterije. če pa že drugo je, pa itak.

clock-img

25.12.2007, 07:14

clock-img

anju

pencil-img

2573

aha, sem vidla na temi čuden glas, da je stara 3m. po mojem ji "zori" črevesje. lahko pa je tudi povezano s prehladom, ki ga tam opisuješ.

clock-img

25.12.2007, 17:10

clock-img

ALJA75

pencil-img

305

ja anju, tudi sama sem zdaj začela razmišljati, da je morda zelenkasto zdaj ko je prehlajena.
Poleg dojenja ji tudi dodajam in zdi se mi, da ko se veliko dojima, da je takrat bolj oranžno...kako zanimivo....

clock-img

25.12.2007, 23:35

clock-img

janja

pencil-img

1559

Pri našem dvomesečniku je zelenkasto blato takrat, ko jaz pojem kaj kislega. Prav zanimivo mi je, ko jaz jem npr. zeleno solato, mali čez dan ali dva kaka zeleno. Drugače pa je njegovo blato rumene barve. Lahko je celo malo sluzasto, zdaj ko je sezona prehladov, pa mu "šlajm" iz noska steče v grlo in ga on pogoltne.
Mislim, da je tudi zaradi adaptirane hrane blato lahko bolj zelenkasto. Ampak to je vse normalno.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem