writing-img

barva otroške sobice

clock-img

03.05.2011, 13:46

clock-img

lenčy

pencil-img

1255

no mi se selimo na svoje, zato bo moj enoletnik imel tudi svojo sobico. sicer bo zaenkrat še naša spalnica, da bo še malo z nama, ampak vseeno bova barvala že vnaprej. zamislila sem si kombinacijo modro-vijolične barve, ki bi bile nežne barve. zdj me pa zanima, če bi te barve preveč potemnile prostor? bi mogla dat kakšno bež al pa bodobno zraven? pa rada bi borduro oz. trak, pa me zanima, če majo to kje pri nas za kupit. v BC mi ni nič všče oz. sploh nimajo kaj konkretnega. na netu so sicer lepe, so pa nekatere take, da ne vem, če bo moj sinko vedel, kaj predstavljajouser posted image  recimo živali sploh niso živali, ampak nekaj skupaj spacanegauser posted image je pa že tako velik, da ve kaj je kravauser posted image  pridejo pa v poštev kakšne živalce, medvedki, takšno, kar on pozna...

a lahko kakšen nasvet prosim?user posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

clock-img

03.05.2011, 14:11

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

modro vijolično..... nekako mi ne gre v otroško sobo....

nežno modro še še in daš borduro od mojstra mihe :)))

zakaj pa ga ne daš takoj v svojo sobico????

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

03.05.2011, 14:28

clock-img

lenčy

pencil-img

1255

IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

zakaj pa ga ne daš takoj v svojo sobico????

ker mamo dvosobno stanovanje in bomo zaenkrat vsi trije še v spalnici. potem bova pa medva dnevno dala na pol in bo njemu ostala sobica. zdaj se mi to še ne zdi potrebno, še posebej zato, ker se selimo.

hja mojstra mihe ne poznamo in nima smisla to dajatuser posted image

Rada te imava!!

clock-img

03.05.2011, 14:36

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

meni tudi ne gre skupaj modro-vijola... naš ima modro-zeleno, da pa vse skupaj umiri je v osnovi vanilija. za zdaj še ima naleplenje disney motive, ampak mislim, da bodo počasi že šli dol, pa je star komaj 2,5 let

clock-img

03.05.2011, 14:50

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Mi smo ene tri leta nazaj kupili borduro v Rutarju, kjer imajo res ful lepe, ampak so tudi kar drage. Smo jo pa moral ene 14 dni čakat, ker jih za sprot naročajo. Na naši so gor narisane take bolj starinske igrače: medvedek, gugalni konjiček, boben, kocke,... Sobico pa imamo do bordure oranžno, gor pa rumeno. Sicer imamo dve punčki (sobo smo belili, ko še nismo vedli kaj bo glede spola), ampak tudi če bi imeli fantka bi imeli isto kombinacijo, mogoče kombinacijo z zeleno.

Aha, majo pa v Rurarju tudi isto blago za zavese, kakor so bordure.user posted image

clock-img

03.05.2011, 16:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.05.2011, 16:20

clock-img

pelin

pencil-img

1701

mi imamo v sobi naše frajle modro - vijola kombinacijo, pri fantiču pa modro- kivi zeleno kombinacijo....modro-vijola naredi prostor rahlo temnejši, kar smo mi popravili z belim pohištvom in zavesami, modro-zelena kombinacija naredi pa prostor bolj takšen.... živahen...pisano na kožo našemu fantuuser posted image ...zraven ima še modro pohištvo, ki se s stenami zelo ujema...Osebno sicer nisem človek, ki je mahnjen na modro barvo, vendar sta si otroka kombinacije sama izbrala in lahko rečem, da je kar dobro izpadlo....Osebno so mi všeč vsi odtenki zelene, oranžne, rumene...takšne bolj tople barve...sončne...

clock-img

03.05.2011, 17:30

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

hja mojstra mihe ne poznamo in nima smisla to dajatuser posted image
[/quote]

Prav hitro ga boste spoznali sem prepričana da vam ne uide user posted image je tak luškan otroški junak ,ker kasnej pridejo pa tisti grozni spidermani in še bolj strašni junaki fantov.

clock-img

03.05.2011, 17:53

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

meni je še vedno najboljši tak stil:
user posted image

user posted image
user posted image

clock-img

03.05.2011, 17:57

clock-img

pelin

pencil-img

1701

Čudovite barve...sploh tista zelena...user posted image

clock-img

03.05.2011, 19:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.05.2011, 10:02

clock-img

lenčy

pencil-img

1255

mateyka zelo lepe sobiceuser posted image  saj mi bi že lepo uredil otroško sobico, samo mi imamo samo dvosobno stanovanje. sva se odločila, da bomo zaenkrat vsi v spalnici, ko bova naročila pa še enega dojenčka, bo pa to njegova sobica (potem bomo pa že lepo barvali, izbirali pohištvo, lučke). in ker gledava že vnaprej, bova že zdaj barvala za njega. modro-vijola pa zato, da bo za njega in za potencialno punčkouser posted image  sj sm samo za mnenje vprašala, verjetno bomo kar za modro-bež kombinacijo. ampak borduro bi pa res imela pri njegovi posteljici, ker sem si vedno to želela za svoje otrokeuser posted image  hvala vsem za mnenja. ste mi pa dale zamisel za otroški kotiček v dnevni sobiuser posted image

Rada te imava!!

clock-img

05.05.2011, 12:15

clock-img

lenčy

pencil-img

1255

aja še to: a se da slikat po hrapavi steni? mora bit kar zahtevno a ne? ima katera izkušnje?

Rada te imava!!

clock-img

05.05.2011, 17:52

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

odvisno koliko je hrapava..

clock-img

06.05.2011, 21:59

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

bi mogla dat kakšno bež al pa bodobno zraven? pa rada bi borduro oz. trak, pa me zanima, če majo to kje pri nas za kupit. v BC mi ni nič všče oz. sploh nimajo kaj konkretnega. na netu so sicer lepe, so pa nekatere take, da ne vem, če bo moj sinko vedel, kaj predstavljajouser posted image  recimo živali sploh niso živali, ampak nekaj skupaj spacanegauser posted image je pa že tako velik, da ve kaj je kravauser posted image  pridejo pa v poštev kakšne živalce, medvedki, takšno, kar on pozna...

a lahko kakšen nasvet prosim?user posted image

meni pa te bordure niso všeč...raje kaj v stilu živalic nalepk, ki se poljubno polepijo po prostoru user posted image  

naš ima večino sten v rumeni barvi, ena, ki ni založena z visoko posteljo, omarami, oknom ter vrati (torej na 3 stenah 2 različni barvi ne bi prišli do izraza, kakšne bordure pa še manj), je pa v večini živo zelene barve (kot travnik)...v obliki hribov (torej ni stena z ravno črto, ampak so 3 različni visoki hribi, če razumeš) in gor smo polepili živali s kmetije (iz BC)...meni je všeč user posted image  nalepke pa lahko kadarkoli odstranimo

yeah, thats me ;)

clock-img

07.05.2011, 13:50

clock-img

lenčy

pencil-img

1255

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

odvisno koliko je hrapava..

je kar hrapava, so kar lepe š**** ven...

bomo probali, če ne bom pa na les pa gor prilimalauser posted image

Rada te imava!!

clock-img

07.05.2011, 20:44

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

najbolje tako user posted image

in srečno user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem