writing-img

barva sten

clock-img

27.01.2008, 23:50

clock-img

avak

pencil-img

44

Kako naj pobarvam stene, če je pohištvo belo? Spola še ne poznam, zato mora biti barva neutralna. Bela je vsekakor preveč sterilna. Sobica bo zaenkrat minimalno opremljena, kasneje bom dodala veliko omaro in posteljo.

clock-img

28.01.2008, 00:13

clock-img

Anonimen

Pastelno rumeno 

clock-img

28.01.2008, 00:19

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Rumeno pa potem po rojstvu dodaš kakšne obrobe - punčkaste ali pa za fantke. Ali pa nevtralne že prej - npr. Medvedek Pu,...

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

28.01.2008, 01:30

clock-img

Anonimen

Stene rumene strop pa bel da je prostor vecji na pogled ... Ker si rekla sobica user posted image user posted image

clock-img

28.01.2008, 07:51

clock-img

rosen

pencil-img

123

Lahko tudi sinje modro ali pa pastelno zeleno,kombiniraš pa kasneje z obrobami, otroškimi motivi, ali pa rukneš vse tri barve (rumeno,modro in roza) in kreativno pobarvaš.....

------------------------------------------------
krade mi te cesta, kradu mi te ljudi.........
------------------------------------------------

clock-img

28.01.2008, 07:54

clock-img

2.mama

pencil-img

40

Vse, samo rumene ne. Stari ljudje (pravtako mnoge knjige o oblikovanju in vplivu barve na človeka) pravijo, da dela rumena barva otroke nemirne. Lahko je rumena za osnovo, vendar s pridihom rdeče, da nastane nežno oranžna ali marelična. 

clock-img

28.01.2008, 08:06

clock-img

tasyo

pencil-img

1040

Nežno rumeno, zeleno, oker, meni osebno pa je najlepša oranžna ali marelična. Ko boš vedela, kaj pričakujete, pa lahko potem po mili volji kombiniraš z bolj punčkastimi ali fantovskimi barvami oz, dekoracijami.

clock-img

28.01.2008, 10:35

clock-img

ellie

pencil-img

1403

poglej v knjigo BARVE - Suzy Chiazzari.

Rumena barava spodbuja delovanje možganov in dela otroke nemirne. Če že, je najboljša čisto svetlo rumena barva, že skoraj krem oz. nežno marelična. Če se odločiš za svetlo modro, ki  ugodno vpliva na nemirne otroke, potem moreš to razbit z eno bolj toplo barvo (npr. zavese, pohištvo)., ker modra barva neugodno vpliva na prehlad in krče.

Drugače pa so najprimernejše barve (vsekakor nežni toni): rožnata, breskova, marelična, sivka.

clock-img

28.01.2008, 10:38

clock-img

Anonimen

Sva bla na obisku pri sestrični od mojega in ima kombinacijo belo pohištvo in dve živo oranžni steni. Ful lepouser posted image

Nežno rumeno pa jaz na belo pohištvo nebi dajala. Mi ne paše. Midva mava v eni sobi take stene pa belo pohištvo pa sploh ni lepo.

clock-img

28.01.2008, 10:45

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Živo zelena user posted image

clock-img

28.01.2008, 11:40

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Midva sva jo ravnokar pobarvala. Pribl. 1 meter od tal je pastelno oranžna, nato sva nalepila tapetko in naprej pastel rumena, strop pa bel. Posteljico imava belo, ostalega pohištva pa še ne, ker še ni potrebe. Namontirala sva le 2 polički (tudi beli), vse ostalo pa ko bo čas.... Res lepo izgleda, pa čisto nevtralno je, sobica pa tudi v oblačnem vremenu tako sončno zgleda user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

28.01.2008, 11:51

clock-img

Anonimen

Mi2 sva pa naredili takšno za našo ta malo pupo:
user posted image

user posted image

kakršna je bordura, sva naslikali na platno še ene tri slikce...

user posted image

user posted image

Torej sedaj imamo malce bolj "močno" (ni ne turkizna, ne modra). Zraven gredo dobro svetlo zelena ter roza. Ttako ali tako - po izkušnjah sodeč bo potrebno po kakšnem letu lai dveh vajo ponoviti. No potem pa verjetno kakšno sončno zlato...

clock-img

28.01.2008, 11:55

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Živo zelena user posted image

Starejša ima te kombinacije barv:
user posted image

Meni je zelo všeč takšna zelena, kot ima naša mizico in tablo ter zgornjo zavesco... Stene, če so rumene, morajo biti s kar dosti rdečega odtenka, drugače je preveč "monotono", oziroma mi je za dojenčka všeč sam prvih par mesecev, potem pa mislim, da mora biti bolj živo in močno.

clock-img

28.01.2008, 14:13

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Mi imamo modro (kao nebo) porisano z velikimi slikami junakov (Pu, Miki miška, slonček Dumbo...), ki letijo.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

28.01.2008, 14:43

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

Mi imamo rumeno, smo pa dodali nalepke medvedka Pu-ja. Izgleda pa takole:

user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

clock-img

28.01.2008, 21:24

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

mala pikca: Full dobr user posted image user posted image  

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

clock-img

28.01.2008, 21:28

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Miša99

Mi2 sva pa naredili takšno za našo ta malo pupo:
user posted image

user posted image  

Uauuuuuu, kako je dobra user posted image user posted image

clock-img

29.01.2008, 12:38

clock-img

Lea2007

pencil-img

248

Mala pikica ful ful luškana sobia, te lahko prašam kje sta kupila posteljnino. Ful je lepa.

clock-img

29.01.2008, 22:25

clock-img

avak

pencil-img

44

Joj, kok imate krasne sobice!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem