writing-img

barva za lase

clock-img

05.10.2007, 20:13

clock-img

jasnika

pencil-img

887

nekaj me zanima,

sedaj se barvam in me zanima če slučajno izpadem oranžna, kr morda ne bi bilo slabo, kaj pol se lahko čz par dni pobarvam spet z svetlo barvo preko ali kako, da bo svetla barva in ne oranžnauser posted image

Sestrica Maruša je dobila bratca Marcela

clock-img

05.10.2007, 20:18

clock-img

Anonimen

delaj kaj it paše in ne tisto kaj se sme in ne sme. jaz sem se v enem dnevu 3 barvala, ker sem bla nesrečna, da sme bla na koncu zadovoljna.

clock-img

05.10.2007, 20:27

clock-img

jasnika

pencil-img

887

user posted image user posted image me veseli da nisem edina, samo zanima me če mi bo naslednja runda barv prekrila prejšno-oranžno, če bom slučajno taka prišla venuser posted image

clock-img

05.10.2007, 20:33

clock-img

Anonimen

Ni nujno. Ker če se razbarvaš, torej če imaš močan peroksid in se razbarvanje nekje napol ustavim, takrat je las oranžen. Zdaj se lahko ustavi, ker peroksid ni dovolj močan ali pa daš prehitro barvo dol. Lahko pa imaš tudi tak pigment. Ampak če boš parkrat ponovila, boš na koncu 100-posto blond.
Koliko procenten peroksid pa piše, da je v barvi?

clock-img

05.10.2007, 20:33

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jasnika

user posted image user posted image me veseli da nisem edina, samo zanima me če mi bo naslednja runda barv prekrila prejšno-oranžno, če bom slučajno taka prišla venuser posted image

no to pa zdaj nemogoče zahtevaš od nas. Odvisno od kvalitete barve, od tvojih las in od barve na sploh ki jo boš prekrivala. To bi mogli mi videt tukaj, najboljše da vprašaš kako frizerko. S svetlimi lasmi se ni za hecat, lažje je eksperimentirat z temnimi.

clock-img

05.10.2007, 20:35

clock-img

Anonimen

Če hočeš biti svetla, pa ne oranžna, daj pepelnato blond gor. Kakšno, kjer piše zelo svetlo pepelnato blond.

clock-img

05.10.2007, 20:55

clock-img

jasnika

pencil-img

887

eto poročam,

narastek približno pol cm je ful lepo blond, ostalo pa je noorooooooooooo lepo oranžno, marelično točno tak ko ma mirjana stiplovšek gorza če morda katera ve ko je bila zraven ko so izbirali pevce na net tv, torej obe barvi sta ful lepi še posebej oranžna, ampak se bom jutri pobarvala z svetlo rjavo, ker take oranžne ko mam zaj tak nikoli več ne dobim ven, sploh pa na tak načinuser posted image user posted image , torej jutri spet poročamuser posted image

clock-img

05.10.2007, 20:58

clock-img

Anonimen

No, O.K., poročaj. Saj bo lepo, po moje.

clock-img

06.10.2007, 14:44

clock-img

jasnika

pencil-img

887

eto mene,

barva je ful dobro uspela, sedaj mam svetlo rjavo rak kot sem si želela, super jeuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem