writing-img

barva za lase

clock-img

18.09.2009, 18:48

clock-img

malecka24

pencil-img

191

LP

Mene pa zanima katera barva za lase vam je najboljsa oz.katera firma itd.?Vedno sem kupovala od LIVE in enkrat je niso imeli in sem kupila od Schwarzkopf-a in mi je bila obupna.Nic mi ni primila barva,ma groza no.Pobarvala sem se kto vedno do zdaj,pa ni mi bilo jasno zakaj ni primla barva.Pa se barvam ze dolgo tko da ni sans da bi kaj anrobe anredila.Kaj ve pravite?

clock-img

18.09.2009, 20:15

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Ne vem, ampak meni so še vedno vse prijele, pa sem že vse živo na glavo dala. Edino kakšne barve so bile drugačne, kot sem mislila, da bodo. Se pa barvam trenutno s Subrino, ampka se ne bom več. Je premočna, sploh lasišča ne čutim in vrti se mi.

clock-img

18.09.2009, 21:08

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Mene sicer vedno barva frizerka - uporablja pa L'orealove barve in sem bila do zdaj ful zadovoljna z njimi.

clock-img

18.09.2009, 22:27

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Keune.
Pobarvam se sama vsak mesec z naravno svetlo blond odtenkom, frizerka mi pa potem naredi še pramene vsake dva meseca (tudi ona uporablja Kuene).

clock-img

18.09.2009, 22:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem