writing-img

barva za posteljico

clock-img

25.02.2008, 09:02

clock-img

Nataan

pencil-img

167

Na podstrešju sem našla še svojo posteljico in ker je še vedno v dobrem stanju sem se odločila, da jo prebarvam. A obstaja kakšna posebna barva oz. je potrebno posteljico prebarvati s kakšno posebno barvo, ki je mogoče "otrokom prijazna"?

Hvala za odgvore in lep dan vsem!

clock-img

25.02.2008, 09:11

clock-img

ek76

pencil-img

170

Za otroško posteljico moraš uporabiti barvo prijazno okolju in primerno za otroke. Barve, ki se uporabljajo tudi za otroške igrače (na vodni osnovi). Biotan barve, so na vodni osnovi in primerne za otroške igrače, imajo tudi široko paleto barv. Kupi se v trgovinah Mavrica, pri Mrecatorju... (v Merkurju vem, da jih ni).

lp

clock-img

25.02.2008, 10:31

clock-img

Anonimen

V Bauhauso imajo barve na vodni osnovi. Ne smrdijo, se relativno hitro osušijo. Lahko vzameš belo ali ti jo namešajo po želeni barvni paleti. Je pa tista njihova 0.75 l čist OK in ni recimo potrebe po Duluxovi barvi, ker je bistveno dražja, pa še samo 1 liter mešajo. Jaz sem drugič prebarvala Ikeino takole...
user posted image

in z enako barvo tudi omare v utilitiju:
user posted image

in mizico, stolček, luč  za starejšo:
user posted image

So pa fine, ker se lepo perejo z vodo...

clock-img

25.02.2008, 13:58

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Jaz sem v Bauhausu kupila barvo za otroke.

clock-img

25.02.2008, 14:33

clock-img

urska25

pencil-img

102

Miša a si to pol barvala z navadnim čopičem. A si staro barvo kaj dol pobrusila???

clock-img

25.02.2008, 14:44

clock-img

Anonimen

Staro mal pobrusiš, potem pa lahko barvaš bodisi z valjčkom (valjček za lak) ali s čopičem za barve na vodni osnovi (je veliko bolj mehek in iz umetnih "svilnatih" vlaken). Pri barvi pa pazi, ko jo kopuješ, ali želiš mat ali s svilnatim leskom.
Barve za otroke? Mislim, da so to te barve, vsaj par let nazaj, ko sem pri Max Mayerju kupovala barve za zabko, so mi rekli, da morajo biti na vodni osnovi...jaz drugih v Bauhasu še nisem zasledila, tko da je po mojem to - to. Pa res nič ne smrdijo...

clock-img

25.02.2008, 17:03

clock-img

Nataan

pencil-img

167

Punce, hvala za tako izčrpne odgovore. Pa havla tudi za fotke. Človek res lahko veliko tudi sam naredi:) Govorile ste o barvi na vodni osnovi.... a te barve tudi pri barvanju ne smrdijo? Meni je namreč moja mami rekla, da ne bom smela sama barvati posteljice, ker ti hlapi lahko škodijo... a ste barvale tudi med nosečnostjo? Pa hvala še enkrat!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem