writing-img

barvanje las?

clock-img

16.01.2008, 09:34

clock-img

jerikou

pencil-img

204

mi katera ve povedat ali med menstruacijo res ni priporočljivo barvat lase? Baje, da barva ne prime?! user posted image

clock-img

16.01.2008, 10:09

clock-img

Anonimen

To sem jaz tudi že slišala. Oziroma včasih so za trajno to govorili. Čisto možno.

Jaz vem, da meni en dan pred M frizura nikakor ne stoji, takrat si ne grem glave prat, ker imam vse lase v tri krasne potem.

clock-img

16.01.2008, 10:56

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Men barva med M res ne prime. Sem se že ene parkrat zaje****user posted image . Zakaj je temu tako pa nimam pojma.

clock-img

16.01.2008, 11:48

clock-img

lara larissa

pencil-img

204

Jaz mam pa tak problem da mi  nasploh barva zlo zlo težko prime, če pa mi že prime lahko mam še najbolj obstojno pa mi gre po par pranjih skor čist dol, kolk pa je ostane pa pol rata taka čudna barva (kot bi oksidirala) da si sploh več ne barvam les, ker  je katasrofa :) Pa zato pač moram bit svetlo rjavih las  pa če hočem ali ne. Sem pa tudi sama slišala da med menstruacijo ni priporočljivo barvat las.....

clock-img

16.01.2008, 13:34

clock-img

willma

pencil-img

839

Jaz sem si lase barvala tudi med M, pa nisem opazila večjih razlik od takrat, ko si jih barvam ko nimam M.

clock-img

16.01.2008, 13:39

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni
To sem jaz tudi že slišala. Oziroma včasih so za trajno to govorili. Čisto možno.

Za trajno vem, da je res, ker sem doživela to Up Close & Personal. Za barvanje pa ne vem.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem