writing-img

barvanje las

clock-img

18.05.2006, 09:15

clock-img

Anonimen

Si je dala katera v zadnjem trimesecju barvat lase? Kaksne izkusnje imate? Je to sploh se primerno ali je bolje pocakat na cas po rojstvu?

clock-img

18.05.2006, 09:17

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

ja itak

zakaj ne bi bilo več primerno? user posted image

clock-img

18.05.2006, 09:21

clock-img

maks

pencil-img

206

Zakaj bi pa bilo neprimerno; ti se kar daj, če si to želiš.

clock-img

18.05.2006, 09:21

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Valjda da lahko. To so neumnosti.

clock-img

18.05.2006, 09:22

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Če se boš pobarvala na rdečo, bo dojenček rdečelas. user posted image user posted image
Nič jim ne škohi. Jaz sem se vse nosečnosti barvala (valjda, da sem hotela bit urejena nosečka user posted image ), pa nobenemu otroku nič ni škodilo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

18.05.2006, 09:22

clock-img

milla

pencil-img

116

Tudi jaz si jih bom. Saj tudi dr. Pušenjak pravi, da barvanje las ne škodiuser posted image .

clock-img

18.05.2006, 09:35

clock-img

cukerček

pencil-img

575

JAZ TUD MISLIM DA NIMA KAJ BIT, SAMO LAHKO, DA TI BARVA NE BO PRIMLA ENAKOMERNO. KAJ DRUGEGA PA SE NIMAŠ BATuser posted image

clock-img

18.05.2006, 09:41

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Jaz sem se tudi barvala,brez problema.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

18.05.2006, 10:21

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

jaz grem jutri na barvanjeuser posted image ...no, če ne rodim prejuser posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

clock-img

18.05.2006, 10:22

clock-img

Tosika

pencil-img

7

Barvanje las mora bit........da se ne bo naš malček ustrašil, ko na bo prvič zagledal....user posted image user posted image

Odločitev imeti otroka pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa.

clock-img

18.05.2006, 12:19

clock-img

meri

pencil-img

72

Jaz sem nosečka,pa še frizerka povrhu in ti povem,da je v tem času na glavi vse mogoče in dovoljeno.Tudi barva bo prijela lepo ion enakomerno,če bo seveda nanešena vreduuser posted image .Pa veliko lepih frizur želim vsem nosečkam,saj je to obdobje,ko moramo biti najlepše,predvsem zase!!!

(PDP 4.10.2006)

clock-img

18.05.2006, 12:45

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Ja 14 dni prej sem šla po 2 letih k frizerju na barvanje in striženje, po moje ni problema, ti kr pejt.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

18.05.2006, 14:33

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Jaz imam čez dva tedna rok. Prejšnji teden pa sem se šla postriči in delat pramena, nisem se ravno barvala no ampak mislim, da je približno isto.
Tudi v prejšnji nosečnosti sem šla dvakrat.

clock-img

18.05.2006, 16:46

clock-img

Anonimen

Ne, sej razumem skrb bodočih mamic, ampak,joj, taka vprašanja me tako nasmejejo user posted image user posted image user posted image user posted image Če bi ena barva za lase lahko tako škodovala...Kaj pa onesnažen zrak, ki ga vdihavamo, izpušni plini avtomobilov, parfumi, laki, barve, kreme s katerimi se mažemo....? Mene bi bolj skrbelo za zaužite E-je (barvila, arome, ojačevalci okusov...) v margarini, ketchup-u...Ne, to pa nobeno ne skrbi.

clock-img

18.05.2006, 19:21

clock-img

Anonimen

Lelaval: upam da se hesaš ko si rekla da če se pobarvaš na rdečo bo otrok rdečelas?!

< Sporočilo je popravil tinyP -- 18.5.2006 19:32:57 >

clock-img

18.05.2006, 22:43

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

mene je tut skrbelo kako je z barvanjem in sem vprašala ginekologa, če je to med nosečnostjo dovoljeno ali lahko plodu kaj škoduje. Njegov odgovor je bil: kaj boste jedli barvo, da me tako sprašujete user posted image

super ginekologa imam... nč paničen...

clock-img

19.05.2006, 07:09

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

TinyP, jaz sem si dala blond pramena in je zdaj tudi sin blond. Tako, da po moje to kar drži, kar je napisala lelaval. user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.05.2006, 08:14

clock-img

A_A

pencil-img

310

Ha, jaz ko sem šla na 1. pregled v nosečnosti, mi je G rekla, da naj zdravo živim, da naj si ne barvam las ipd.. Jaz sem bila čisto šokirana, ko mi je to rekla. user posted image  Halo, a smo v srednjem veku, al kaj?!???!
Le kako lahko barva za lase škoduje otroku, to bi pa res rada vedla user posted image

Jaz se normalno barvam in vse ostalo, kar mislim, da spada pod osnovno osebno higieno vsake sodobne ženske!

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

clock-img

19.05.2006, 08:21

clock-img

Anonimen

Jaz močno upam,da se hecate s takimi izjavami.Mislim,da nisem edina.user posted image

clock-img

19.05.2006, 09:31

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

če dobro pogledaš te poste o barvanju las in barvi las novorojenčka, opaziš na koncu smailije...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem