writing-img

barvanje obaza za pust?

clock-img

09.02.2010, 19:41

clock-img

maktub

pencil-img

659

Nas fantek vbo letos zajček, pa me zanima a mu lahko jaz s kako barvo narisem nosek pa brke?= star je 22 mesecev... malček meje pa strah dat te barve na njegovo leto kožico*?...naj ga namažem z črtalom za oči ali so barve za obraz bolsje?
ima katera kake dobre barve saj bi si tudi sama narisala metulja sam vse barve ko sem do sedaj kupla s tko suhe za nič:(

http://www.youtube.com/watch?v=cRLY3nebw-g&feature=related

clock-img

09.02.2010, 21:05

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Jaz sem svojo prvič namazala pri slabih 2m in sicer brčice in rdeč nosek. In to kar s črnim svinčnikom in šminko. 

clock-img

09.02.2010, 21:43

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Komot ga porises kar s crtalom za oci, ce bos delala samo smrcek in brke. Prej ga pa namazi s kako kremo (solea, nivea ipd.), da bo slo potem lazje dol.

clock-img

09.02.2010, 22:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.02.2010, 22:35

clock-img

rija

pencil-img

15589

pri poslikavi obraza moraš gledati, da kupiš prav za to namenjene barve....morajo biti bolj vodene....so ene prav posebne.

naš malček si že dolgo pusti poslikavati obraz...pa ne samo za pusta....v tujini je to nekaj čisto normalnega tudi med letom...

pa tudi sama mu ga kdaj pa kdaj poslikam

user posted image

...vox populi...

clock-img

10.02.2010, 13:50

clock-img

mini86

pencil-img

6050

js bom našmu k bo tud zajček kr iz mojo barvico za oči narisala smrček pa brkice..aja je pa star 7,5 mesecev

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

11.02.2010, 10:36

clock-img

Anonimen

rija-kje pa lahko kupiš takšne barve in kakšna je cena?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem