cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

barvanje trepalnic, obrvi

clock-img

21.05.2008, 08:02

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

ali to izvajate?kako pogosto?vam je všeč?

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

clock-img

21.05.2008, 08:08

clock-img

muki1

pencil-img

7193

da. občasno. všeč me je, ker mi potem ni treba z barvico risat obrvi.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

21.05.2008, 10:19

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Ne, ker mi ni všeč!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

21.05.2008, 12:30

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Ja, obrvi. Na ene tri-štiri mesece. Trepalnice pa sem samo enkrat in nikoli več, ker peeečeeeeuser posted image .

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

21.05.2008, 12:32

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Kaj pa oblikovanje? A to same delate? Ker jaz namreč ne, ampak grem 1x na mesec k kozmetičarki in je v 10 min fertik.
Meni se to tak ne da ciljat, pa pitat! Kar se nege tiče, od vsega to najbolj sovražim.

clock-img

21.05.2008, 12:33

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

pitat!

PIPAT

clock-img

21.05.2008, 13:48

clock-img

hugolina***

pencil-img

228

Trepalnic si ne barvam. Za obrvi pa moram rečt, da si nepredstavlajm, da bi za to hodila h kozmetičarki. Si jih enkra na 14 dni sama zrihtam pa mam zelo ostro linijo oz kar zelo tako obliko obrvi.

clock-img

21.05.2008, 14:12

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Trepalnice pred morjem ponavad al pa kakšnim potovanjem, da si jih potem ni treba mazat.

Đoli:)

clock-img

21.05.2008, 15:05

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

vsak dan si jih z rjavo malo poudarim.pa ne zato,ker mi je všeč,ampak ker si jih brijem

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

21.05.2008, 15:17

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

vsak dan si jih z rjavo malo poudarim.pa ne zato,ker mi je všeč,ampak ker si jih brijem

Čemu?
Mislim, sori, sam če mi je pa kaj grdo na ženski so pa to pobrite in narisane obrvi.user posted image user posted image Bljak

clock-img

21.05.2008, 16:48

clock-img

pufetta

pencil-img

62

Obrvi sem si prvič pobarvala oz. malo posvetlila pred enim mesecem in sem zelo zadovoljna z rezultatom. Trepalnic pa še nikoli...pa tud ne vem zakaj bi si trepalnice barvalauser posted image . Aja...obrvi si pa kr sama populimuser posted image

clock-img

21.05.2008, 16:52

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Čemu?
Mislim, sori, sam če mi je pa kaj grdo na ženski so pa to pobrite in narisane obrvi.user posted image user posted image Bljak

Enako.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

21.05.2008, 17:17

clock-img

gojska

pencil-img

1128

men ni treba nič barvat, obrvi si sama sprot pulim...........na par dni.

Britja obrvi pa tudi jaz ne razumem. Mogoče se je pa težje odvadit kot navadit.

clock-img

21.05.2008, 17:49

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

ja kaj čemo,sem pač grozna.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

21.05.2008, 19:04

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Jaz si jih grem vsake tok populit h kozmetičarki, vmes si jih sama mal porihtam, tko na hitro. Da mi pa linjo naredi grem pa h kozm. Pobarvala sem si jih samo enkrat in mi je bilo vredu, sam mi je šlo hito barva dol, zato se mi ni zdelo vredno tistih par evrov. <Ko se konkretno naličim si pa tud obrvi mal povdarim, za vsak dan pa ne!

clock-img

21.05.2008, 21:21

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja

Ja, obrvi. Na ene tri-štiri mesece. Trepalnice pa sem samo enkrat in nikoli več, ker peeečeeeeuser posted image .

če te je peklo potem niso uporabljali pravilne barve za trepalnice, ampak verjetno kar tisto kot je za lase barvat.

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

clock-img

21.05.2008, 21:23

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

IZVIRNO SPOROČILO: pufetta
pa tud ne vem zakaj bi si trepalnice barvalauser posted image  

no jz si morem obrvi barvat vask dan in obvezno se morem z maskaro popravit, ker drugače sem bleda kot smrt za videt, ....blondinka...če me od 5 metrov gledaš zjutraj se sploh ne vidi ne obrvi in ne trepalnic.

clock-img

21.05.2008, 23:32

clock-img

pufetta

pencil-img

62

Aha...zdej mi je jasnouser posted image  

clock-img

22.05.2008, 09:36

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

kako ste smešne nekaterre.Pa saj ne moremo bit vse popolne.Vse tud nimamo idealne postave,ali pa pričeske.Jaz odstopam pač pri obrvihuser posted image

clock-img

22.05.2008, 17:45

clock-img

anarabarbara

pencil-img

138

Saraya, ne se sekirat. Eni pač nimajo občutka za druge.

Ko bo posekano zadnje drevo, zastrupljena zadnja reka, ulovljena zadnja riba, takrat bo jasno, da se denarja ne da jesti.

clock-img

22.05.2008, 19:07

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

saj se ne,niti malouser posted image

clock-img

23.05.2008, 20:58

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

če te je peklo potem niso uporabljali pravilne barve za trepalnice, ampak verjetno kar tisto kot je za lase barvat.

To pa skor ne verjamem, ker je tak bolj nobel salon. IN res dajo na kvaliteto kozmetike, vsaj do zdaj se mi je zdelo.user posted image

clock-img

24.05.2008, 10:09

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Ni važno od barve, ampak koliko so oči občutljive.

Đoli:)

clock-img

24.05.2008, 10:19

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja *

Jaz si jih grem vsake tok populit h kozmetičarki, vmes si jih sama mal porihtam, tko na hitro. Da mi pa linjo naredi grem pa h kozm. Pobarvala sem si jih samo enkrat in mi je bilo vredu, sam mi je šlo hito barva dol, zato se mi ni zdelo vredno tistih par evrov. <Ko se konkretno naličim si pa tud obrvi mal povdarim, za vsak dan pa ne!

Tudi jaz. user posted image  Aja, pobarvala mi je samo obrvi (oz. posvetlila), trepalnic ne, ker še ko nimam mascare izgleda kot da jo imam. user posted image

clock-img

24.05.2008, 15:12

clock-img

karamela

pencil-img

645

Jaz si tudi sama redko oblikujem obrvi, ker me če si to delam sama skomina, ampak res ne morem, me skomina, prov živčna ratam. Grem vsake 3 mesece h kozmetičarki. Vmes pa kakšno odvčno sama spipam, pa živčnga zravn fašm.

2-3x letno si tudi pobarvam obrvi,ker imam zelo svetle.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem