writing-img

barvanje v nosečnosti

clock-img

26.01.2006, 07:38

clock-img

Tadeja_L

pencil-img

3

Lepo pozdravljene!

Sem v 12. tednu nosečnosti in me zanima, če si lahko barvam lase? Nekje sem prebrala, da bi naj barvanje las v prvem trimesečju lahko škodovalo otroku. Sicer ni dokazano, ampak verjetnost ostaja.

Mi lahko prosim svetujete.

clock-img

26.01.2006, 07:49

clock-img

Anonimen

Jaz sem se, pa ni nič narobe.

clock-img

26.01.2006, 07:58

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.01.2006, 08:41

clock-img

jasnica

pencil-img

232

Brez težav se lahko barvaš, mi je frizerka rekla da te barve sedaj ne vplivajo na nosečnost in plod.

clock-img

26.01.2006, 08:48

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Ti se kar poštrihaj. Meni je rekel moj G, da se lahko tut spodaj, tako nenevarne so. Barve, seveda.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

26.01.2006, 09:06

clock-img

SašaR

pencil-img

881

Pušenjak odgovarja da ni panike. 

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

clock-img

26.01.2006, 09:23

clock-img

Tadeja_L

pencil-img

3

Najlepša hvala za vaše odgovore. Zelo ste mi pomagale.

Lep pozdrav!

clock-img

26.01.2006, 10:58

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

Ne, ne smes se barvat, ker se potem otrok rodi z pobarvanimi lasmiuser posted image user posted image
Ma ne, hecam se. Ti se kar barvaj!user posted image

clock-img

26.01.2006, 19:59

clock-img

SanjaS

pencil-img

366

Glede barvanja v nosečnosti je tko kot z vsako drugo stvarjo ki jo počneš al pa poješ in popiješ.. povsod piše, da se je treba izogoibat pretiravanju.. to se mi zdi tko kot nasveti v ženskih revijah, k ti nič ne povedo samo lepe slikce nalepijo in zraven napišejo, da je treba biti zmeren in da če ti paše, ti se kar barvaj... po moje je to čista bedastoča s strani tistih, ki pač o stvari ničesar ne vejo in menijo, da je najbolje, da se pozitivno odzivajo na vsako stvar, ki ne "zgleda" nevarna.

No, kar se tiče barvanja je pa tko: pred kratkim sem brala na internetu, da so ugotovili povezavo med barvanjem s temnimi barvami za lase in rakom.. velja za vse ženske..je seveda res, da na splošno ženske ne umirajo zaradi raka po vseh frizerajih in kopalnicah- no, ampak kakšni se pa zgodi tudi to - in čez čas in nihče potem ne ve zakaj se je zgodilo ravno njej, k je bla skoz tko "pridna" in ni delala nič takega... Polega tega si dobr poglejte sestavine vaših deodorantov...večina vsebuje aluminij, ki je ravno tako kancerogen- tudi dokazano...

TOLK DA VESTE. Raje se čuvajte tam kjer se to da, kot da ste zmerni. Od zmernosti marsikdaj nimamo nič.

clock-img

26.01.2006, 23:26

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Jaz sem se tudi barvala med nosečnostjo.Ne bi zdržala brez moje "ta blond"barveuser posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

27.01.2006, 00:07

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

ja sej, zato pa je tvoj tamau (na sliki) blondinc.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.01.2006, 00:11

clock-img

KODA

pencil-img

4015

user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil KODA -- 27.1.2006 0:15:57 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem