writing-img

barve za tekstil?

clock-img

27.06.2005, 11:36

clock-img

Anonimen

Zivjo!
Nabavit moram barve za tekstil... pa ne vem kaksne naj kupim.
Ni treba da so ful kvalitetne pa tudi ne da so ful obstojne.
A ima katera kaksen predlog?
Razmisljam celo, da bi kupila kar voscenke, pa bi otroci z njimi risali po blagu.

Dejte mi prosim mal svetovat, ker sem res cist zmedena.:zmeden:

clock-img

27.06.2005, 11:46

clock-img

tesa

pencil-img

676

V DM-ju imajo zelo kvalitetne barve za tkanino. Pridejo pa tam od 800 do 1000sit. Opereš in pobarvaš kar v pralnem stroju.;)

clock-img

27.06.2005, 11:48

clock-img

Anonimen

Aja... blontna jaz..... sem pozabila povedat, da morajo bit to barve za rocno nanasanje (da bojo otroci sami risali pa barvali).

clock-img

27.06.2005, 11:51

clock-img

tesa

pencil-img

676

A to je pa druga pesem:)-
To pa dobiš v trgovinah s hoby programom. Prometej ali podobne trgovine. Morajo pa biti kvalitetne, drugače se bodo sprale in otroško veselje bo šlo:zmeden2:

clock-img

27.06.2005, 11:53

clock-img

Anonimen

Ma ne... ne rabijo bit kvalitetne, ker bojo itak na rjuhe risali, pa bojo uporabli rjuhe sam enkrat....

clock-img

27.06.2005, 11:54

clock-img

Anonimen

Kaj pa prstne barve? Če ni treba, da so obstojne lohk tut s temperami rišejo:zmeden:

clock-img

27.06.2005, 11:59

clock-img

Anonimen

Hmmmm... prstne barve... ni slaba ideja!:)-:bravo:

clock-img

27.06.2005, 12:35

clock-img

Žirafca Helena1

pencil-img

376

Jaz mam za risanje na majice barve od Waco in od Marabu. Sem enkrat šla v Prometeja pa so pod ceno prodajali stare zaloge. Ni barvam nič manjkalo, samo bolj goste so bile in jih lepo razredčiš z vodo. Tud tiste, ki so nove lahko razredčiš, da prišparaš.

Glede na to, da bodo barvali otroci pa ne vem, če se splača jih kupit, ker so kar drage, njim se pa lahko komot tisti mini kozarček okol obrne in grejo v maloro. Če tistih rjuh ne rabiš potem za postlat postljo ali jih razobesit na morebiten dež kot zastavo, ti raje priporočam prstne barve al pa kar temperke.
:miska:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem