cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

barvica za oči

clock-img

29.05.2007, 18:03

clock-img

maša*

pencil-img

333

Katero barvico za oči si naj kupim, da se mi ne bo razmazala?
Ponavadi se mi naredi črta pod očmi po kakšni uri po mazanju in spodaj pod očmi sem skoraj vsa črna.
Ali je kriva barvica ali jaz?
Katero barvico mi svetujete? (Ni važna cena)user posted image

lp, mašekuser posted image

clock-img

29.05.2007, 22:40

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Maša, barvica naj bo čimmanj mastna in mehka. Taka, ki se šili. Pa s trasnparentnim pudrom si lepo potapkaj očke, preden se namažeš, da bo koža čimmanj mastna. Je pa tako, da je pri barvicah vedno treba pazit in se potem čim manj prijemat okoli očiuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

30.05.2007, 09:18

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Meni so ful v redu od Collistar-ja. (Še nikoli se mi ni razmazalauser posted image )

clock-img

30.05.2007, 09:49

clock-img

ery

pencil-img

1675

Sam barvica ne paše učkam, ki so že tako bolj majhne, a ne? Bi jo ful rada uporabljala, pa ne vem, če mi paše, pa barva je problem.,..user posted image

clock-img

30.05.2007, 10:22

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Ery, če so učke bolj majhne, se barvica ne uporablja za v veznico, ampak samo po zunanji stranu za obrobo. Naprimer na zg. veki lepo vlečeš tanko črto ob trepalnicah in jo zaključiš na zunanji strani učke, tam kjer se naredi guba(tamjo lahko malo odebeliš) in jo potem lahko malo zamažeš s čopičem, da ni tako ostra in pa po spodnji veki čisto tik ob trepalnicah. To učke poveča in ne pomanjša. Če želiš malo bolj diskretno črto, vzami rjavo barvico, lahko pa tudi kakšno barvno in jo potem skombiniraš z senčko za očiuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem