writing-img

barvne kreme za torte

clock-img

19.07.2006, 15:13

clock-img

SLAMlCA

pencil-img

124

Kako se pa naredi barvna krema za torto, predvsem tiste žive barve, ali se že kar kupi različnih barv ali kako?

LP

clock-img

19.07.2006, 15:16

clock-img

al1*

pencil-img

2246

V Sparu ali Mercatorju prodajajo te barvice. Pakirane so po štiri skupaj: rumena, rdeča, rjava in zelena. Imajo jih na policah s pripomočki za peko.

lp

clock-img

19.07.2006, 15:27

clock-img

muha1

pencil-img

666

Pred enim tednom sem delala torto pikapolonico. V stepeno smetano sen vmesšala rdečo barvo, ki se dobi v malih stekleničkah v vseh trgovinah. Pride pa res zelo živa barva, pa še okuse lahko izbiraš!

clock-img

19.07.2006, 17:54

clock-img

SLAMlCA

pencil-img

124

te v tudi sem videla ampak se mi zdi da so bolj za napise,

Ja te v flaškah, sem pa že uporabljala za peko breskev, pa ne vem a se da dobiti modra pa zelena

clock-img

20.07.2006, 01:22

clock-img

Anonimen

Te v steklenickah - zeleno imajo, samo je pepermint. Mami je barvala smetano s temi barvami v tubicah (od ene nemske/avstrijske firme, v rdeci skatlici) - rumena, zelena, rdeca, modra. Pa se da kr lepo pobarvat smetano.

Drugace pa poskusi se s kakimi sokovi - borovnicev npr. bi najbrz dal kako vijolicno-modro barvouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem