writing-img

basset hound

clock-img

07.10.2007, 14:28

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Lep pozdrav,

mene pa zanima ali ima mogoče katera kužka te pasme? Kakšen je po karakterju, kje ste ga dobile, cena, plusi minusi te pasme...

Hvala user posted image

ps: slikce te pasme so v mojem albumu

clock-img

07.10.2007, 14:33

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Smo ga imeli dolga leta v hiši - imel ga je dedek. Karakterno svetovni psi, za igrat, božat, prijazni itd. edino naša kljub pasji šoli ni ubogala absolutno nič, zelo rada se je potepala, pa ful je bila požrešna, še smeti je pojedla, če niso bile dovolj visoko skrite user posted image
Je pa revica imela ene hormonske motnje in je grozno smrdela. Res obupno. Ko je bila sveže skopana mogoče kako uro ne, potem pa spet, prav grozno. Bili smo 100 krat pri veterinarju pa niso ugotovili zakaj smrdi. Njen brat iz istega legla pa ni smrdel čisto nič.
Kupili pa smo jo pri enem rejcu v Grižah, točno kje se pa ne spomnim več, ker je bilo pred 15. leti. Danes je pa žal že v pasjih nebesih.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

07.10.2007, 14:43

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

sončece - hvala user posted image   za informacije!

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 7.10.2007 14:53:29 >

clock-img

07.10.2007, 15:50

clock-img

Anonimen

V nasprotju z beagli so 300x bolj umirjeni, vonj imajo vecinoma res mocen, nasa soseda gre s hudo muko na sprehod npr., jo morajo vcasih prav vlect ven, zna pa tudi tect! user posted image  Enkrat sta se z Luno (beagle) lovile po travniku in kar nismo mogli verjet, da ta pes dejansko TECE.

Je pa en hiperaktiven basset za Bezigradom (hiperaktiven v toliko, da vlece lastnika, hehe) user posted image  

Meni so beagli lepsi (itak), basset mi vizuelno ni prevec vsec, kot ena klobasa, je pa lepih barv pa fina usesa ma user posted image  

Opis pa najbrz najdes na mojpes.netu

LP

clock-img

07.10.2007, 17:28

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

ribicaRR - hvala. Sicer sem kar poučena s to pasmo, ampak goli opisi so ponavadi skopi - informacije s prve, ali druge roke pa malo bolj poživijo stvar.

He he he - se pa smejim, izrazu, da so kot klobasa user posted image  user posted image  user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem