writing-img

bazalna temperatura

clock-img

17.01.2010, 11:11

clock-img

anau

pencil-img

95

imam en  problem.user posted image
od G sem dobila napotke za merjenje BT in dobila sem tudi klomifen.
vem da se bi BT merila vsak dan ob istem času,pa meni to ne bo uspelo saj hodim v službo na tri smene.user posted image
če ima oziroma je imela podoben problem mi prosim naj svetuje.

hvala vsem in lep pozdrav

clock-img

17.01.2010, 14:20

clock-img

Urshy78

pencil-img

1895

potem boš pa to žal bolj težko izvedla, ker BT se mora meriti zjutraj, preden se vstane vsak dan približno od isti uri. v nasprotnem primeru rezultati ne bodo točni.

TIAN 05.11.2010

clock-img

17.01.2010, 16:26

clock-img

anau

pencil-img

95

IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

potem boš pa to žal bolj težko izvedla, ker BT se mora meriti zjutraj, preden se vstane vsak dan približno od isti uri. v nasprotnem primeru rezultati ne bodo točni.

ja saj vem.pač poskusla bom dva tedna zjutraj,tist teden ko pa sem ponoči bom pa merila takrat ko vstanem.bom vidla kakšen graf bo prišel venuser posted image .začela bom pa drug teden ko dobimuser posted image .

hvala za odgovor pa upam da mi rata vsaj s klomifenom

clock-img

18.01.2010, 07:19

clock-img

doloress

pencil-img

233

anau belezi si BT saj po 4 urnem pocitku. Jaz imam tut cudne faza vstajanja, pa mi dokaj pravilno kaze. Recimo moram ob 4 ali 5 na WC. Torej zmerim preden grem, res da BT ni popolnoma pravilna, ampak najbolj je vazen padec in potem porast BT. Si pa po mojem pisi kdaj meris, tudi uro, in ce se da meri vaginalno, kjer je najbolj pravilna T.

clock-img

18.01.2010, 10:15

clock-img

Anonimen

Tudi če imaš deljen delovni čas si lahko meriš.
Kot ti je že ena napisala si meri po vsaj 4h spancu pa bo rezultat pravilen... ampak izmeri si preden vstaneš in imej termometer pri postelji, da se niti prestavljaš ne preveč. Drugače pa res ne bo zanesljiv rezultat. Aja pa meri si vedno z istim termometrom vedno na istem mestu - torej ali vedno v nožnici ali vedno v ustih...

clock-img

18.01.2010, 10:56

clock-img

Urshy78

pencil-img

1895

pa še to. ta metoda žal deluje samo pri 30 % žensk.

TIAN 05.11.2010

clock-img

18.01.2010, 17:10

clock-img

anau

pencil-img

95

IZVIRNO SPOROČILO: doloress

anau belezi si BT saj po 4 urnem pocitku. Jaz imam tut cudne faza vstajanja, pa mi dokaj pravilno kaze. Recimo moram ob 4 ali 5 na WC. Torej zmerim preden grem, res da BT ni popolnoma pravilna, ampak najbolj je vazen padec in potem porast BT. Si pa po mojem pisi kdaj meris, tudi uro, in ce se da meri vaginalno, kjer je najbolj pravilna T.

user posted image  kaj vse moremo prestajati,a ne???
ja merila si jo bom vaginalno,ker pač je tam najbolj točna.
no upam da padec grafa ne bo,da bo ostal bolj pri vrhuuser posted image .
hvala ti pa pozdravček

clock-img

18.01.2010, 17:18

clock-img

doloress

pencil-img

233

IZVIRNO SPOROČILO: anau
hvala ti pa pozdravček

Upaj upaj na padec grafa, ker padec pomeni O, brez O pa ni user posted image   user posted image

clock-img

18.01.2010, 20:21

clock-img

anau

pencil-img

95

IZVIRNO SPOROČILO: anau
hvala ti pa pozdravček

Upaj upaj na padec grafa, ker padec pomeni O, brez O pa ni user posted image   user posted image

ja ja to že.potem sem mislila da bo grf rastelin da bi bilauser posted image

clock-img

18.01.2010, 21:06

clock-img

doloress

pencil-img

233

O ja to pa ja user posted image . Meni je ta mesec cudno hitro padla BT, in sedaj cakam 14 dni, pol pa da vidimo, ce smo bili kaj pridni. Se dobro da pogosto user posted image saj je bila O en tede prej kot obicajno.

clock-img

21.01.2010, 14:09

clock-img

doloress

pencil-img

233

Eno vprasanje. BT mi je padla 14. dan (naceloma pade 21. dan) imela sem grozne bolecine v jajcniku,  moj MV se je spustil in postal mehek in tudi sluz je bila taksna kot pri O. Sedaj me zanima ali sem imela O, ce se mi BT potem ni povisala cez normalno mejo? 

clock-img

21.01.2010, 16:33

clock-img

anau

pencil-img

95

Eno vprasanje. BT mi je padla 14. dan (naceloma pade 21. dan) imela sem grozne bolecine v jajcniku,  moj MV se je spustil in postal mehek in tudi sluz je bila taksna kot pri O. Sedaj me zanima ali sem imela O, ce se mi BT potem ni povisala cez normalno mejo? 

verjetno si imela O ja.po svojih izkušnjah ti lahko povem,da takrat ko imam O
imam take bolečine in krče da ni za opisat.pred porodom nisem imela nikoli teh problemov,sedaj 9 let po porodu pa me matra vsak mesec.za  temperaturo pa ti ne vem povedat.
čisto možno je,da ti je padla.

LP

clock-img

22.01.2010, 07:12

clock-img

doloress

pencil-img

233

Ja ma sej sem imela vse znake O. Edini kar je cudno, da je bila tako zgodaj in drugo, da se BT ni dvignila, kot se dvigne po O. user posted image

Zdej je BT celo konstantno ze 6 dni enaka!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem