writing-img

bazen

clock-img

10.12.2008, 10:33

clock-img

pikolina66

pencil-img

110

ali hodite na vadbo v vodi z dojenčki (bazen) in če ja, kakšne so vaše izkušnje? jaz se odločam, da bi šla, vendar mi je P odsvetovala, češ da je ogromno uroinfektov, kljub neoprenu....

clock-img

10.12.2008, 11:26

clock-img

LadyB

pencil-img

1982

mi smo začeli že ko je bil mali star 4 mesece. Bilo je res super,  ni bilo nobenih problemov

clock-img

10.12.2008, 11:37

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Meni je tudi patronažna odsvetovala. Češ da bazenska klorirana voda res ni za nežno otroško kožico.

clock-img

10.12.2008, 11:45

clock-img

Sooncek

pencil-img

44

Mi hodimo na tečaj v Atlantis in je super. Zaenkrat (trkam) ni nobenih problemov.

clock-img

10.12.2008, 13:43

clock-img

Soncnica Sandra ***

pencil-img

8688

ko je bila stara 4 mesece smo šli za e teden v Čateške in je mala ful uživala, problemov pa nismo imeli nobenih user posted image user posted image user posted image  edino tega, da je dopust prehitro minil user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

clock-img

10.12.2008, 13:55

clock-img

Amam

pencil-img

108

Pri šestih mesecih smo šli v toplice, pri sedmih na plavanje. Otrok uživa in ni čisto nobenih problemov, čeprav verjamem, da voda v bazenu ni sterilna.

clock-img

10.12.2008, 14:05

clock-img

tančir

pencil-img

73

Mi smo ravno ta teden zaključili tečaj plavanja in nismo imeli nobenega uroinfekta,nobenega prehlada ali česarkoli drugega. Imeli smo pa zelo veselega in razigranega in po plavanju prijetno utrujenega otroka.

Lp,Tanja

clock-img

10.12.2008, 15:55

clock-img

Lucija Perc

pencil-img

27

Mi hodimo redno na bazen od 6 meseca starosti, pa ni bilo do sedaj še nič narobe. Voda v bazenih sigurno ni sterilna, ampak saj otroka vedno po kopanju stuširaš oz. umiješ pa nima biti kaj narobe.

23.01.2008 nam je polepšala življenje naša mala LANA

clock-img

10.12.2008, 21:44

clock-img

Nagajučk

pencil-img

47

tud jaz se odločam, da bi šli z malo na tečaj plavanja. Sam za 1x hodiva za svojo dušo čofotat. Poleti sem jo pri 4M dajal mal v morje in je čofotlala z nogicami ko nora! Potem pa smo šči v toplice in je uživala. Zdaj pa greva včasih mal plavat v atlantis in ji dogaja, jo dam v šlaufek in potem greva skupaj naokoli. Super je!

Na srečo ni bilo nič hujšega zaradi vode. Ko smo ble v toplicah je imela dva dni neke fleke po nogicah. Sem namazala kar z riboderminom (ga uporabljam za ritko) in so izginili. Je pa niso nič motili, tko da je mogoče sam bla mal reakcija. Ker pa smo se vsak dan namakale, se je potem koza navadila in ni blo problema. Sem jo pa res vsakic ko sva sli iz vod, stusirala, pol pa sele v brisacko.

Probaj, pa bos videla, ce bo kej se pojavilo hujsega, pa prenehas s plavanjem. Je pa vec možnosti, da ne bo nič, tko da kar pejta, ker bo user posted image užival!!! In to, se bosta oba imela prav fajn.

clock-img

11.12.2008, 00:18

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: LadyB

mi smo začeli že ko je bil mali star 4 mesece. Bilo je res super,  ni bilo nobenih problemov

enako. istočasno smo tudi krstili morje, resda samo z nogicami, ker je bil šele maj.....ampak moj mulček noro ljubi vodouser posted image

...vox populi...

clock-img

11.12.2008, 00:26

clock-img

julči

pencil-img

340

smo ravno zaključili s tečajem, začela je hodit pri 5m, ni blo nobenih težav, hodili sva v kranj, organizira plavalna zveza slovenije in bazenska vodo je dobro kontrolirana. blo je super, mala je uživala.

clock-img

11.12.2008, 00:59

clock-img

KIKa25

pencil-img

4

P je tudi nam odsvetovala plavanje v bazenu....
Naslednji teden imamo zadnjo uro vadbe in sva s pikijem zelo zadovoljna, nikoli nobenih problemov s kožo, pa mali nima neoprena. Mislim, da je za vodo precej dobro poskrbljeno (hodiva v Lj na fakulteto za šport), vaditelji so super.... Mojemu malčku je voda v veselje in zabavo, pa tudi če ga pošprica je sam smehuser posted image , po plavanju pa vsi dojenčki lačni in prijetno utrujeni.
Se je pa tut zgodilo, da kakšen dan ni bil razpoložen, ga pa preprosto vzameš vn iz obroča in uživaš. Mi je všeč, ker lahko delaš s svojim otročkom tiste vaje, ki njemu pašejo.
Jaz bi ti plavanje priporočala, se mi zdi, da se precej pozna v razvoju. Vemo pa vsi, da nobeno okolje ni sterilno in vedno obstaja tveganje.... 

Kar pogumno na plavanje v objemu s svojim cukrčkom.

clock-img

11.12.2008, 10:11

clock-img

pikolina66

pencil-img

110

ja, super, hvala za odgovore, najbrž bova res šla

clock-img

12.12.2008, 13:00

clock-img

cambi

pencil-img

66

Mogoče čudno vprašanje-ampak vseeno:
Kaj pa se počne na teh tečajih za dojenčke?
Mi jo damo v fredov obroč in čofotamo in ne vem kaj bi lahko na tečaju delali drugače!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem