writing-img

bazen na Bledu?

clock-img

21.01.2008, 17:13

clock-img

Pikica pokica

pencil-img

796

Je katera iz Bleda? Mi lahko svetujete kakšen bazen, ki je primeren za kopanje z dojenčkom oz. majhnim otrokom? ( čista  in topla voda..)

HVALA

clock-img

21.01.2008, 18:09

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

V welnesu Živa je lušno, bazeni, tud toplo je, na net pa poglej temperature vode.....

clock-img

21.01.2008, 20:00

clock-img

tajtam

pencil-img

24

Wellnes Živa je idealen za razvajanje z otroki.

clock-img

22.01.2008, 23:05

clock-img

Anonimen

Na Bledu sta za otroke primerna Wellness Živa v hotelu Golf in bazen v novem hotelu Lovec.

Bazen imajo sicer tudi v hotelu Park, vendar pa se tam po prenovi še nisem kopala. Pred prenovo so imeli samo običajen 20 meterski bazen, kako je pa zdaj pa ne vem.

V kompas hotelu nisem prepričana ali imajo tudi notranje bazene (vem samo za zunanje)

V Grand Hotel-u Toplice mislim, da tudi imajo bazene (vsaj glede na zvezdice in prestiž bi jih morali imetiuser posted image ), ampak so pa cene zaradi "luksuza" verjetno zasoljene user posted image . Z Vilo Bled je enako.

Najbolje da pokličeš in vprašaš za bazene:

Hotel Golf: 04 579 17 00
Hotel Lovec: 04 576 86 15
Park Hotel: 04 579 18 00ž
Kompas Hotel: 04 578 21 00

Drugače pa, če se vam ljubi it 15-20 minut od Bleda proti Boh. Bistrici je tam Vodni park, ki je super user posted image

clock-img

24.01.2008, 00:43

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Mi gremo velikokrat v Golf hotel, kjer je res super.
V Park hotelu imajo pa po mojem mnenju precej mraz in otrok lahko hitro stakne kak prehlad!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem