writing-img

bebi keksi

clock-img

18.08.2008, 15:12

clock-img

teja28

pencil-img

236

kdaj ste jih prvic ponudile svojim user posted image ? z uvajanjem goste hrane smo zaceli pred kakim mesecem in razmisljam, da bi mu nadrobljene kekse vmesala v kaksno sadno kasico. mislite, da je prezgodaj? sinko je star dobrih 6 mesecev.

clock-img

18.08.2008, 15:26

clock-img

glen

pencil-img

1870

ti kr dej

clock-img

18.08.2008, 20:13

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

IZVIRNO SPOROČILO: glen

ti kr dej

se strinjam. jst sm mojmu dala prvi keks pri 6,5 mesecih.

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

clock-img

18.08.2008, 21:06

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

Mi smo dali nekje pri 6m, tako da mislim da lahk daš.

clock-img

18.08.2008, 23:20

clock-img

Tende

pencil-img

96

Tudi mi. Zelo rada je imela kuhana jabolka, lepo pretlačena, pa kakšen keks sem ji zdrobila noter, da je bilo bolj gosto.

clock-img

19.08.2008, 21:04

clock-img

petrika

pencil-img

66

Če si že dala jedi z glutenom kar daj. Jaz sem ji dala te Albert kekse, ker imajo Plasma keksi notri med in moja je ratala flekasta. Pa bom raje počakala do enega leta. ostale pa rada je, tudi te jajčne Mannerjeve sem ji že dala.

clock-img

20.08.2008, 22:07

clock-img

jajula

pencil-img

1191

petrika,
sej prodajajo tud plasmon piškotke brez glutena.

clock-img

21.08.2008, 21:11

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

A majo kje tud take brez mleka?

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

21.08.2008, 23:23

clock-img

maja&m

pencil-img

646

jaula-jaz sem danes videla te Plasmon (tudi kupila),pa gor piše da so od 4 meseca dalje. Potem,ko pa sem bolje prebrala,pa sem videla,da piše tudi (kar precej na veliko) da vsebujejo gluten in mleko.user posted image Moja pupa bo kmal stara 7 mesecev,a ji naj dam kakšnega?Kateri so pa potem brez glutena (od Plasmon)?

clock-img

22.08.2008, 00:42

clock-img

jajula

pencil-img

1191

IZVIRNO SPOROČILO: maja&m

jaula-jaz sem danes videla te Plasmon (tudi kupila),pa gor piše da so od 4 meseca dalje. Potem,ko pa sem bolje prebrala,pa sem videla,da piše tudi (kar precej na veliko) da vsebujejo gluten in mleko.user posted image Moja pupa bo kmal stara 7 mesecev,a ji naj dam kakšnega?Kateri so pa potem brez glutena (od Plasmon)?

je bla lih tle debata o tem
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2264711

clock-img

22.08.2008, 06:20

clock-img

dmavrel

pencil-img

168

Tisana, a niso ti keksi Savoiardi (upam, da sem prav napisala) brez mleka?user posted image
Moja kolegica ima hčerko, ki ima alergijo na mleko in mlečne izdelke in ji daje te kekse, ker naj bi bili brez mleka!

clock-img

27.08.2008, 13:10

clock-img

jajula

pencil-img

1191

sm lih dons kupla plasmon brez glutena v dmju

clock-img

27.08.2008, 13:30

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Jaz sem jih tudi kupila v dm.ju v Postojni in sem šla zdej pogledat kaj piše na škatli. Je od 4m dalje in vsebuje mleko in gluten. No pa saj moj ta mali ima šest mesecev in pol, pa itak malo je te piškotke, le občasno, jih malo gloda. Imam bolj problem, da mu jih dam, da malo žuli po dlesnih, ampak, ko piškotek prime z rokico, ga takoj zdrobiuser posted image . Im po ga imamo po celem vozičkuuser posted image . Sem se pohecala, da bom kupla tistePlazma, ki jih delajo v Srbiji, so mogoče bolj betonski.

clock-img

27.08.2008, 15:40

clock-img

jajula

pencil-img

1191

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Jaz sem jih tudi kupila v dm.ju v Postojni in sem šla zdej pogledat kaj piše na škatli. Je od 4m dalje in vsebuje mleko in gluten. No pa saj moj ta mali ima šest mesecev in pol, pa itak malo je te piškotke, le občasno, jih malo gloda. Imam bolj problem, da mu jih dam, da malo žuli po dlesnih, ampak, ko piškotek prime z rokico, ga takoj zdrobiuser posted image . Im po ga imamo po celem vozičkuuser posted image . Sem se pohecala, da bom kupla tistePlazma, ki jih delajo v Srbiji, so mogoče bolj betonski.

no tisti k sm jih jst kupla pa majo mlek, ampak že na prednji strani škatle na velik piše, da so brez glutena.

clock-img

31.08.2008, 09:56

clock-img

klarisima

pencil-img

374

sej prodajajo tud plasmon piškotke brez glutena.

Tudi mi smo ji dali plasmon kekse v večerni obrok Novolaca in je oz še ima ima rada.

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

clock-img

31.08.2008, 11:17

clock-img

Neni13

pencil-img

391

Naš 6 mesečnik je ravno zmazal celo hruško z enim keksom Hipp.Na keksu sicer piše po 6. mesecu, sam po moje je gluten notr.
Skupaj je bilo cca. 240 g. user posted image user posted image
Ko keks je zmazal..user posted image user posted image user posted image
Kot so že prehodnice napisale, daj mu,pa opazuj..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem