writing-img

bel jeziček?

clock-img

22.03.2008, 10:19

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

moj deset mesecev star sin kašlja, ima zamašen nosek, vročine nima, sem pa danes opazila, da ima čisto bel jeziček. Ali je to znak česa? Katera ve?

hvala lp

clock-img

22.03.2008, 11:06

clock-img

ThinkPink

pencil-img

915

Ima mogoče soor? Moja je pred kratkim imela isto bel jeziček, pa sem ji mazala z Daktarinom.

clock-img

22.03.2008, 11:08

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

ne ni sor, po mojem je razlog v prehladuuser posted image

clock-img

22.03.2008, 11:30

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

MEni se zdi, da je bel jeziček tudi znak, da otrok ni zdrav,
Moj sinko je imel tudi nazadnje ko je bil bolan bel jeziček. Sem se prav spraševala ali ga ima vedno ali samo takrat. No, ko je ozdravel, pa je tudi jeziček dobil normalno barvo.

Pri sooru so bele oblogice ne samo na jezičku, ampak tudi po ustih in ko jih popraskaš zakrvavijo.

clock-img

22.03.2008, 11:34

clock-img

jaša2

pencil-img

658

jaz pri moji nisem opazla belega jezička med prehladom. user posted image  kaj pa veš, lahk da je res od prehlada - saj pri nas se tud že na jeziku pozna.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

clock-img

22.03.2008, 21:12

clock-img

Anonimen

MEni se zdi, da je bel jeziček tudi znak, da otrok ni zdrav,
Moj sinko je imel tudi nazadnje ko je bil bolan bel jeziček. Sem se prav spraševala ali ga ima vedno ali samo takrat. No, ko je ozdravel, pa je tudi jeziček dobil normalno barvo.

Pri sooru so bele oblogice ne samo na jezičku, ampak tudi po ustih in ko jih popraskaš zakrvavijo.

Tako je mel tudi naš tamal. V lekarni so nam dali eno kremo na D. in pol sem ga peljala pa k dežurnemu in je rekla da ima bronhitis. Očitno so se ven pokazali znaki. Bel jeziček, pikice v ustih, kašljanje, smrkanje, ustnice so mu krvavele.

Ko je ozdravel je to vse izginilo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem