writing-img

bela kava

clock-img

15.11.2006, 10:06

clock-img

žiža

pencil-img

1361

KAko naredite dobro belo kavo?

clock-img

15.11.2006, 10:08

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

odvisno katero kavo... filter, ekspresso?

če ekspresso potem daš čisto malo kave in velik mleka, če imaš možnost ga lahko speniš in to je to user posted image

clock-img

15.11.2006, 10:31

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

Včasih kupim on benkota belo kavo ki je men zlo dobra,pa fina za otroke,ali pa kupim po receptih stare mame divko kneip in projo,zmešam skup in iz tega delam belo kavo.Seveda je tud ta za otroke.Sem pa kupila v hardiju za belo kavo ječmen v prahu,sam ni glih dobra.

clock-img

15.11.2006, 10:48

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Če misliš belo kavo (Divka in podobne), me ne sprašuj, ker mi je bljak že iz OŠ (pa mojim otrokom prav tako).
Imam pa rada pravo turško kavo (po možnosti z lešniki) in ogromno mleka. Pa še cimet posujem po vrhu in se ji res ne morem upret - omamno diši, pa tudi dobra je.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

15.11.2006, 11:44

clock-img

Alessia

pencil-img

31

Men je prava bela kava super. In sicer mi je najbolša Divka. Skuhaš jo po navodilu na škatli (v mrzlo vodo daš nekaj žlic kave in jo zavreš, med tem pa skos mešaš). Počakaj, da se usedlina vsede (jaz pustim kar kakšno uro). In potem daš pol kave, pol mleka (približno). Ter jo sladkaš (brez cukra ful ni dobra).
Jaz si skuham večje količine kave, pol jo imam pa za par dni v hladilniku. Ko si jo zaželim, jo pa z mlekom zmešam sladkam in pogrejem. Res je krasna!

clock-img

15.11.2006, 13:34

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Ja, za tako ta pravo belo kavo me zanima. Za tako kot smo jo v šoli pili user posted image  pa v porodnišnici mi je bla tako dobra....
Divka torej user posted image  
jutri zjutaj bo za fruštek ta prava bela kava pa frišne žemljice...user posted image

clock-img

16.11.2006, 10:24

clock-img

MoonEve

pencil-img

180

Jaz vzamem eno veliko user posted image , dam notri 3 polne žličke vanilijevega kapučina in pogrejem za to dozo 3/4 mleka in 1/4 vode. Prelijem kapučino, da se speni in še sladkam. To je to. Nima veliko kofeina, je pa zato zelooo mlečno. user posted image

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem